The VR Room, Virtual Reality feestje!

Beschrijving

Een kinderfeestje wordt pas echt een feest met Virtual Reality! Ontdek de geheimen van Virtual Reality in The VR Room, de spannendste kamer van Utrecht. Tijdens het speciale Kids VR kinderfeestje word je welkom geheten door twee ervaren en enthousiaste VR Experts, die je na binnenkomst helemaal klaarmaken voor je virtuele reis! Durf jij het aan?

 

Natuurlijk! Want dankzij je ervaren begeleiders ga je helemaal Virtual Ready de nieuwe wereld in. Stap The VR Room binnen en beleef de wildste avonturen, zoals oog in oog met een dinosaurus staan of vuurballen uit je handen schieten als een echte tovenaar. Je kunt zelfs over de kop gaan in een virtuele achtbaan… als je durft!

Na anderhalf uur heb je alle uitdagingen overwonnen en mag je jezelf een ware VR Expert noemen!


Prijs
Voor ons VR-feestje gaan we uit van een groep van 6 kinderen voor €175,- Hier mogen 2 ouders bij aansluiten. Zijn er meer kinderen uitgenodigd, dan rekenen wij extra kosten van €15,- per kind. Neem van tevoren wel even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Extra’s
Bij elk kinderfeestje zorgen wij voor een virtueel feestpakket. Zo krijgt elke virtuele avonturier een VR-Expert Diploma mee. Van al die toffe avonturen beleven krijg je natuurlijk dorst, daarom zorgen wij voor ranja en een zakje chips. Verder krijgt de jarige een leuke VRrassing mee!


Beschikbaarheid
Vooraf reserveren is verplicht.
Kinderfeestjes zijn beschikbaar op alle dagen behalve zaterdag. Mocht je nou echt zaterdag willen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ligging
Overste Den Oudenlaan 9b
3527 KW  Utrecht
Vlak achter de Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden
Maandag t.m vrijdag
Van 12:00 tot 23:00

Zaterdag en zondag
Van 10:00 tot 23:00

Prijs
Kinderfeestje: VR Room
€175,- (€17,50 p.p. bij het maximum van 8 kids en 2 ouders)

Kinderfeestje: VR Lasergamen
€ 265,- (€22,- p.p. bij het maximum van 12 kids en 2 ouders)
In verband met lengte is het VR Lasergamen vanaf 10 jaar
Alle mogelijkheden
- Vanaf 7 jaar oud
- Van 2 tot 12 personen
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Utrecht,