The VR Room, Virtual Reality kinderfeestjes

Beschrijving
Vier je verjaardag in een totaal andere wereld met Virtual Reality bij The VR Room
Supernieuw en vet uitje in Utrecht! Virtual Reality is het uitje van de toekomst. Bij The VR Room in Utrecht is het mogelijk om de wereld van Virtual Reality in te duiken, zelfs in deze coronatijd! In VR Lasergamen en/of Sneeuwballen gooien op anderhalve meter afstand, dit kan kan vanaf 1 juni bij The VR Room. The VR Experts staan op anderhalve meter bij om het kinderfeestje compleet te verzorgen!

VR Lasergamen
Met 6 kids tegelijkertijd kan jij de strijd aangaan om de winst te behalen! In rondes van 6 minuten is het aan jouw team om zo veel mogelijk punten te scoren! Met nagebouwde torens om achter te schuilen en nét echte blasters wordt de virtuele beleving net de realiteit! Verover zoveel mogelijk torens en versla het andere team. Het team met de meeste punten wint, dus VR Lasergamen blijft tot het laatste moment spannend! Heb je verloren? Niet getreurd, het volgende potje begint alweer bijna…

VR Sneeuwballen gooien
Hè, sneeuwballen? Ook als de zon schijnt? Ja, zeker! Bij The VR Room kan het. Met draadloze, schone VR Headsets moet jij ervoor zorgen dat jouw tegenstanders als eerste afgaan door ze te raken met sneeuwballen! Bouw je eigen fort van ijsblokken en verdedig jezelf tegen de anderen. In onze VR Arena kan iedereen vrij rondlopen, tot een maximum van anderhalve meter tot elkaar, voor een tof spel van sneeuwballen gooien.

Vanaf 8 jaar
Vanwege de lengte en de omvang van de VR apparatuur houdt The VR Room een leeftijd van 8 jaar aan voor de kinderen.

Aanbod
The VR Room biedt een VR Kids Party aan voor maximaal 10 kinderen in Utrecht. De feestjes zijn inclusief snacks en limonade. De jarige krijgt zelfs nog een extra verrassing! De VR Diploma’s mogen na afloop ook zeker niet vergeten worden. Professionele begeleiding in een coronaproof omgeving zorgt voor een ongelofelijk kinderfeestje in deze tijd!
Ligging
Onze vestigingen bevinden zich in Amsterdam, Utrecht en Tilburg
Openingstijden
Op doordeweekse dagen van 12:00 tot 22:00
Op weekenddagen van 10:00 tot 22:00
Kinderfeestjes zijn niet beschikbaar op zaterdagen en worden geprefereerd op woensdag en zondagen.
Prijs
€25,00 per kind, met een minimum van 4 kinderen. Er zijn één drankje en een zakje chips bij inbegrepen, andere consumpties die worden genuttigd dienen na de boeking op locatie afgerekend te worden. Online te betalen of op locatie te betalen via PIN.