Tipifeestje.nl, beleef een heel bijzonder kinderfeestje!

Beschrijving

Bij Tipifeestje.nl beleef je een super leuk kinderfeestje in een enorme tipi.

De kinderen gaan onder begeleiding van een ervaren begeleidster allerlei uitdagende activiteiten doen: vuurtje stoken en worstjes roosteren, kruiden plukken en er zelf thee van zetten, kaarsjes dompelen, en ze leren zelf een tipi te bouwen. En als je wilt mogen ze zelfs hun eigen tipi-munt gieten van tin. Natuurlijk is er ook tijd om lekker vrij te spelen op het grote grasveld, waar genoeg te ontdekken valt. Als afsluiting kunnen we pannenkoeken bakken op het kampvuur of pizzabroodjes bakken in de houtoven.

In de zomer kun je kiezen tussen een 2, een 3 of een 4 uur durend feestje. Met en zonder kindermenu.

In de winterperiode is er keuze uit een 2 uur of 3 uurs-feestje. En een spannend 2 uur durend AVOND- programma: gezellig in het donker rond het vuur. Worstjes roosteren, een weerwolvenspel spelen en buiten een zaklampenspel doen. SPANNEND!!!

Tipifeestjes zijn altijd geheel verzorgde kinderfeestjes. Compleet met ranja en wafels voor de kinderen en koffie en thee voor de ouders. Er is een kadootje voor de jarige. Als ouder hoef je je niet druk te maken over de activiteiten, zodat je lekker mee kunt genieten van het kinderfeestje van je zoon of dochter.

Tipifeestje is ook geschikt als lokatie voor familie-reunie's, bedrijfsuitstapje of voor een activiteit met je vriendengroep: kom bijvoorbeeld pizza’s bakken in de houtgestookte oven of boek een workshop pottenbakken (raku stoken). Een origineel uitstapje!

Ligging
Tipifeestje ligt in het buitengebied van Nederweert in Midden Limburg. Het is een intieme lokatie met als blikvanger de grote tipi-tent met daarin een gezellige vuurplaats. Daaromheen een groot grasveld met o.a. een trampoline, rekstok en glijbaan om lekker buiten te kunnen spelen. De overkapping begroeid met druiven zorgt ervoor dat het feest nooit in het water hoeft te vallen. Verder staat de hout-oven klaar om heerlijke pizza's te bakken en is er een buiten-vuurplaats. Alles omzoomd door weelderig groen.
Openingstijden
op afspraak
Prijs
vanaf € 95,-
Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 4 tot 35 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
Nederweert,