Visavontuur en visfeestjes

  • Toms Creek Zwolle
  • 1 - 150 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving
Zoek je een tof kinderfeestje of wil je een ontspannen dagje uit, maar wel een dagje met avontuur?
Kom dan naar Toms Creek Fishing Adventure. Dé visvijvers waar jong en oud naar hartenlust gave vissen kunnen vangen. Toms Creek heeft een locatie in Lelystad en Zwolle.

Toms Creek Zwolle heeft 3 visvijvers met (zalm) forel. Je kunt er individueel vissen, maar je kunt ook met een kinderfeestje terecht. Toms Creek heeft speciale kids"vis"feestjes ontwikkeld.

In een compleet programma van 1,5 uur leer je met een echte werphengel te vissen, ontdek je de vis ‘trick & trucks’ en ga je onder begeleiding op avontuur naar vis.

Visfeestje Forel Special
Met dit feestje ga je met een echte werphengel o.l.v. ‘de Fisherman’ vissen op forel. Vooraf is er een instructie met vis tips & tricks. Daarna kunnen de kids onder begeleiding hun visvaardigheid testen rond de speciale eigen visvijver. Wie vangt er de meeste forellen?

Tussendoor krijgen de kids chips en een glaasje Ranja (begeleiders koffie/thee). Na afloop krijgt je de gevangen vis schoongemaakt, eventueel gerookt, mee naar huis. Het feestje is compleet met begeleiding, leenhengel, benodigd aas/voer en vismateriaal.

Voor meer informatie en prijzen over het visfeestje: www.tomscreekzwolle.nl

In de Lodge met horecaruimte kan bijvoorbeeld heerlijke frietjes en snacks worden gegeten. Ook is er hengelmateriaal te koop of te huur. Openingstijden Het vispark is vrij toegankelijk. Je bent altijd welkom.

Bekijk vooraf de openingstijden op www.tomscreekzwolle.nl
Prijs Kinderen vanaf € 10 en volwassenen vanaf € 20 Afhankelijk van de vijver en de vissoort.
Ligging uitje
Toms Creek ligt op zo'n 15 minuten rijden van Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!