Activity Centre Play-in

  • Play-in
  • 1 - 500 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Indoor Activity Centre Play-in heeft alles in huis voor een actief en afwisselend uitje voor het hele gezin. Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te beleven. Ook zijn er veel mogelijkheden voor (kinder)feestjes.  Bezoek de Arcadehal met o.a. flipperkasten, airhockeytafels, PacMan, pooltafel, dansspellen, boksballen, racers en nog veel meer. Onbeperkt gamen voor 1 vaste prijs, dus geen muntjes of pasjes nodig. 
Of bevind je in een andere wereld, die van Virtual Reality en waan je levensecht in het spel en vecht tegen draken en zombies. VR brengt het gamen naar een hoger niveau.

Hou je meer van puzzels oplossen? Bezoek dan eens de Escaperoom en zoek de code voor de uitgang! Samenwerken is essentieel!
Jongere kinderen spelen urenlang in de mooie binnenspeeltuin Kids Paradise met eindeloos veel klim- en klautermogelijkheden, mini-trampolines en vulkaan.  Jumpen kan in het Trampoline Park "Jump-in" op een van de vele trampolines, high tower, dodgebalcourt, evenwichtsbalk of high performance trampokines.

Overwin je hoogtevrees op de spannende Climb Walls, met een superveilig zekeringssysteem.  Er zijn klimwanden tot wel 10 m. hoogte maar ga tot hoe hoog je durft. En zak daarna weer veilig naar beneden.  Combineer activiteiten met elkaar en krijg korting!

Met 2 restaurants (waarvan 1 op 5 meter hoogte) hoef je nergens anders meer heen. Er is airco zodat het altijd heerlijk koel is, ook bij heel warme dagen.

Ligging uitje

Auto
Centraal gelegen, midden in het land, aan de snelweg A2 in Utrecht.
Binnen 45 autominuten van 11 miljoen mensen in Nederland!
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig op locatie. De eerste 2 uur parkeren zijn gratis, daarna €1,00 per uur.
Openbaar Vervoer
10 minuten lopen vanaf NS station Utrecht Leidsche Rijn. Ook stoppen buslijnen 11, 49, 73 en 139 bij The Wall. Bushalte Antonius Ziekenhuis of NS Station Leidsche Rijn.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!