Beleef Virtual Reality

  • VRcafe
  • 2 - 18 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving
Altijd al willen ervaren hoe het is om real-life zombies neer te schieten, om met pijl en boog orcs en draken tegen te houden, als een ninja blokken op de beat van de muziek te hakken of over de baan te scheuren als Max Verstappen?

Laat je dan meeslepen in de levensechte werelden van Virtual Reality! Het VRcafe is dé plek om Virtual Reality (VR) te beleven. Reserveer via onze website een speelveld en een VR headset en ervaar alleen of samen met vrienden, familie of collega's de wondere wereld van Virtual Reality.

Maakt het je niet uit om misschien even te moeten wachten voordat je mag spelen? Stap dan gewoon de winkel binnen en speel tegen een gereduceerd tarief zo lang je wilt! Met keuze uit 45+ verschillende VR spellen is er voor iedereen van elke leeftijd wel iets leuks om te doen. Er is beschikking over 6 VR speelvelden en 4 VR raceseats om in totaal met 10 spelers tegelijk in de virtuele wereld te zijn. Voor elk speelveld staan 3 bioscoopstoelen vanuit waar je mee kan kijken met de spelers op de grote schermen aan de muur onder het genot van een hapje of drankje.

Het VRcafe is perfect voor familiedagen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of gewoon een dagje uit met vrienden en vriendinnen. Voorkennis voor enige vorm van technologie of games is absoluut niet nodig, iedereen wordt van binnenkomst tot weggaan vakkundig begeleid op zijn of haar niveau. Benieuwd naar de bergen plezier die kan gaan beleven? Check dan onze website of kom langs bij het VRcafe, dit wil je niet missen!
Ligging uitje
Het VRcafe bevindt zich naast het station van Haarlem en naast parkeergarage 'de Beijneshal'. Voor de deur is er ook een fietsenstalling dus het is zeer makkelijk te bereiken.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!