BubbelBal kinderfeestje

  • BubbelBal
  • 6 - 100 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Bubble voetbal
Als je op zoek bent naar een originele activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij deze relatief nieuwe sport gaat het echt om het plezier tijdens het spel. Doordat je in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te botsen! Dit spel zorgt gegarandeerd voor plezier! Wil jij ook graag met een groep Bubble voetbal spelen? Dan ben je bij BubbelBal aan het juiste adres. Wij kunnen de bubble ballen op elke gewenste locatie in Nederland of België brengen.

Bubble voetbal
Of je nou bubble voetbal op 1 van de locaties van BubbelBal of ergens anders wilt spelen, bij Bubblebal kan het allemaal. Wij leveren de Bubbleballen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een sporthal, manege of voetbalveld zijn. Heb je geen goede locatie in de buurt? Op onze website staan een aantal geschikte locaties in Nederland en België. BubbelBal stuurt bij elk kinderfeestje een instructeur mee die de het geheel begeleid.

Ook andere activiteiten bij BubbelBal
Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:
BubbelBal.nl - Archery Attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal)
BubbelBal.nl - Ballenfeest(3-6 verschillende balsporten)
BubbelBal.nl - Apenkooi-feest

Door de vele botsingen die je onderling maakt staat BubbelBal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

Ligging uitje

Op locatie?
Heb je nog vragen over bubble voetbal op locatie? Neem dan gewoon contact met ons op. Dit kun je doen door zelf contact op te nemen met ons via de button direct informatie aanvragen of via de button toon het telefoonnummer.

Weet je zelf een geschikte locatie in de buurt? Dan kan BubbelBal daar ook komen. Wij verzorgen de feestjes in gymzalen, parken of op een grasveld.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!