Dagje uit Escape Room Schagen

 • Escape Room Schagen
 • 2 - 7 personen
 • Alleen Binnen
 • Beschrijving

De leukste kamers van Noord-Holland met een speciale kinderversie.

Wil je samen met je gezin eens een echt origineel dagje weg beleven? Kom dan naar Escape Room Schagen. Een super leuke locatie met de beste kamers van Noord-Holland. The Chocolate Facotory en Space Lab hebben een speciale kinderversie waardoor je de escape room heel goed met kinderen kunt spelen. Een super verrassende belevenis voor jong en oud.

Waarom Escape Room Schagen?

 • Mooie belevenis voor het hele gezin
 • Speciale kinderversies van de leukste kamers
 • 3-7 kinderen per kamer vanaf 8 jaar (o.b.v. een volwassene)
 • Volkomen veilige kamers / je wordt niet ‘echt’ opgesloten
 • Continue begeleiding van de enthousiaste spelbegeleiders

Welke Escape Room kiezen jullie?

De twee rooms zijn:

 • The Chocolate Factory (vanaf 8 jaar)
 • Space Lab (vanaf 10 jaar)

Escape Room The Chocolate Factory

Als je voor The Chocolate Factory kiest, kies je voor de lekkerste kamer van Nederland. Een hele vrolijke kamer met felle kleuren en snoep in overvloed. Het is alsof je zo de film in stapt: grote lollies, ijsjes en een grote toverboom. Samen los je allerlei leuke creatieve puzzels op en vind je de sleutels en cijfercombinatie van de deur naar de machinemaker. In de machinekamer van de chocoladefabriek staat een glazen kluis met daarin het geheime recept van de lekkerste bonbons van Schagen. Weten jullie het strengst bewaarde geheim van de chocoladefabriek te ontdekken en binnen de tijd uit de kamer te ontsnappen?

Escape Room Space Lab

Space Lab is ook hele gave kamer. Niet eng maar wel spannend en daarom geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. De missie is duidelijk: jullie moeten het Training Center van Schagen in omdat een collega, Nora daar dood is gevonden. Nora was in het Training Center aan het werk aan een AI computer. Wie heeft de moord gepleegd? Deze kamer zit vol met geweldige high-tech effecten en de puzzels passen ontzettend goed bij het Space Lab thema.
Lossen jullie samen dit spannende moordmysterie op?

Nieuwsgierig en wil je een Escape Room boeken? Neem dan snel een kijkje op de website van Escape Room Schagen

Ligging uitje

Schagen.

Met de auto zijn wij goed te bereiken. Voor een navigatiesysteem kan je als adres Grotewallerweg 3, 1742NM gebruiken, dit geldt ook voor de routeplanner van Google Maps. Echter zitten wij op een privé terrein waar Google Maps de route niet verder aangeeft. Indien u langs de weg HKN Huisartsen ziet staan (tegenover Mc Donalds Schagen) ga dan deze weg op en rij rechtsom door naar achteren. Wij zitten in hetzelfde gebouw als Flynth Accountants. Wij hebben voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!