Kinderfeestje Escape Room The Chocolate Factory

  • Escape Room Schagen
  • 2 - 8 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

De lekkerste escape room van Nederland met een speciale kinderversie voor kinderfeestjes.

Is jouw zoon of dochter fan van Sjakie en de Chocoladefabriek en een echte zoetekauw? Vier dan het kinderfeestje in The Chocolate Factory bij Escape Room Schagen. Je begeeft je tussen levensgrote lollies, ijsjes, zoete kleuren en Engelse drop tot aan het plafond. Via ontzettende leuke en creatieve puzzels moet je de cijfercode van deur naar de machinekamer van de chocoladefabriek zien te ontrafelen. Lukt het jullie? Dan ontdek je middenin de machinekamer een glazen kluis met daarin het geheime recept van de lekkerste bonbons van Schagen. Deze wordt bewaakt door Sammy Sweettooth, de neef van Willy Wonka.  

Weten jij en je vrienden het strengst bewaarde geheim van Sammy te ontdekken en binnen de tijd uit de kamer te ontsnappen?

Op zoek naar een originele beleving voor je kinderfeestje? Dan is Escape Room Schagen een super leuke locatie met de beste kamers van Noord-Holland. Van begin tot einde worden de kinderen meegenomen in het verhaal. Breid je feestje uit met het Kinderfeestje arrangement, dan worden jullie ontvangen met een versierde tafel met limonade en chips en krijg je achteraf een ijsje.

  • Veel ervaring met kinderfeestjes
  • Speciale kinderversies van de leukste kamers
  • 3-7 kinderen per kamer vanaf 8 jaar (o.b.v. een volwassene)
  • Kinderfeestje arrangement mogelijk in de gezellige horecaruimte
  • Volkomen veilige kamers / je wordt niet ‘echt’ opgesloten
  • Continue begeleiding van enthousiaste spelbegeleiders

Nieuwsgierig en wil je The Chocolate Factory boeken voor een kinderfeestje? Neem dan snel een kijkje op de website.

Ligging uitje

Schagen.

Met de auto zijn wij goed te bereiken. Voor een navigatiesysteem kan je als adres Grotewallerweg 3, 1742NM gebruiken, dit geldt ook voor de routeplanner van Google Maps. Echter zitten wij op een privé terrein waar Google Maps de route niet verder aangeeft. Indien u langs de weg HKN Huisartsen ziet staan (tegenover Mc Donalds Schagen) ga dan deze weg op en rij rechtsom door naar achteren. Wij zitten in hetzelfde gebouw als Flynth Accountants. Wij hebben voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!