Speurtocht: Het spook van De Haar

  • Kasteel de Haar
  • 1 - 20 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

ONTDEK KASTEEL DE HAAR TIJDENS DEZE SPANNENDE ESCAPEROUTE

Het is waar! Ze bestaat: het spookje van De Haar… Haar naam is Wonne en ze waart al eeuwen rond in het kasteel.  

Wonne woonde vroeger op Kasteel de Haar en Dirk was haar beste vriend. Maar Dirk is zoek..! Wonne is hem al heel lang kwijt. Er is niks aan om een eenzaam spookje te zijn! Ze rammelt aan de deuren, rent de trappen op en af, zoekt in elke toren: Wonne wil een vriend! Of anders…laat ze het kasteel op haar grondvesten trillen..! Help jij haar zoeken?

Escaperoute ‘Het spook van de Haar’ geeft kinderen spelenderwijs het gevoel onderdeel uit te maken van dit bijzondere kasteel en is een mix van ‘kraak de code’ en creatieve opdrachten die kinderen en hun ouders samen kunnen doen rondom het thema vriendschap, met spookje Wonne in de hoofdrol. Uitproberen?

De kinderactiviteit ‘Het spook van De Haar’ is in de meivakantie (van 24 april* tot en met 7 mei) gratis verkrijgbaar tijdens kasteelbezoek. Deze activiteit is er in een variant voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen onder de 8 kunnen het samen met een ouder iemand doen, of kiezen voor de vereenvoudigde variant die bestaat uit het zoeken van letters die met elkaar een codewoord vormen. Voor alle kinderen is er een leuke verrassing te verdienen.

*in het weekend van 22 en 23 april is het kasteel gesloten i.v.m. Elfia en op 27 april i.v.m. Koningsdag.

Ligging uitje

Kasteellaan 1, Haarzuilens 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!