Eten en Kinderfeestjes bij Paviljoen Het Witte Huis

  • Paviljoen Het Witte Huis
  • 1 - 60 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Bij ons kunt u met de hele familie maar ook heel gezellig met z’n tweeën genieten van heerlijke pannenkoeken maar ook van andere gerechten die wij met veel plezier voor u bereiden. Wij hebben een enorm uitgebreid assortiment pannenkoeken met heerlijke specials maar ook een heerlijke burger, vega kan ook, of een frisse salade is één van de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een leuke omgeving voor een kinderfeestje dan bent u ook bij ons aan het juiste adres! Want als je jarig bent moet dat natuurlijk gevierd worden en dat kan heel goed bij ons!

Wij hebben zowel binnen als buiten lekker de ruimte. Bij mooi weer dus ook ideaal om lekker op ons terras te feesten.

Wij hebben alles om het leuk te maken voor jouw partijtje!

Je krijgt bij ons:

  • Een vrolijk versierde tafel;
  • Onbeperkt limonade en pannenkoek om zelf te versieren;
  • En uiteraard een ijsje toe.
  • Te boeken vanaf 6 kinderen

En natuurlijk kun je lekker springen op onze airtrampoline en voor de allerkleinsten een leuke speelhoek binnen.

Ligging uitje

Overveen. 
Het Paviljoen ligt in de prachtige Kennemerduinen waar u heerlijk kunt wandelen maar ook op de fiets kunt u hier genieten van de natuur, de rust maar ook de dieren zoals herten, vele vogelsoorten en zelfs de indrukwekkende wisenten zult u hier tegenkomen. Met een eigen parkeerterrein zijn wij goed toegankelijk voor eenieder.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!