Je eigen disco party @ De Bruijn Bonel

  • Danscentrum De Bruijn Bonel
  • 6 - 250 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Kinderfeestje? Die vier je natuurlijk bij Danscentrum De Bruijn-Bonel!
Wij hebben een prachtige zaal die voorzien is van een mooie lichtinstallatie, zoals discolampen en blacklite. Ook wordt de zaal versierd met slingers en ballonnen waardoor het een echte gezellige disco wordt. Er staat een bar  waar de kinderen onbeperkt limonade kunnen halen. Ook krijgen ze diverse lekkere hapjes tussendoor, denk aan chocoladezoenen, chips, lolly’s, spekkies maar ook gezonde snacks.

Er is iemand die het hele feestje begeleid met leuke dansjes en spelletjes maar ook zorgt voor de muziek. De kinderen kunnen alle muziek aanvragen die ze horen willen zodat ze daarop kunnen dansen en losgaan. Er worden spelletjes gespeeld en tussendoor blacklite bandjes uitgedeeld voor een extra leuk effect in het donker.

De kinderen krijgen ook nog een workshop streetdance / hip-hop. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor de jarige om alle cadeautjes uit te pakken. Ook dit gebeurt dan door middel van een leuk spelletje.

Dit feestje duurt 2 uur en kost € 130 tot 10 kinderen.
* Bij meer dan 10 kinderen komt er € 12.75 per kind bij.
Het feestje kan ook nog worden uitgebreid met andere dingen.

Hieronder zijn er een paar beschreven maar heeft u andere ideeën of opties? Laat het ons dan weten. In overleg is er van alles mogelijk!

-  Een diner. Keuze uit: Pannenkoeken, poffertjes of patat met snack.
-  Cup cakes versieren. Er zal een tafel worden klaar gemaakt met diverse soorten versieringen waarmee de kinderen helemaal los kunnen gaan om de mooiste cup cake te maken.
-  Knutselen. De kinderen  kunnen met diverse leuke knutselmaterialen een leuk verjaardag cadeautje knutselen voor de jarige.

Bij het kiezen uit bovenstaande opties zal het feest verlengd worden met ongeveer een half uur.
De kosten worden dan €150
* Bij meer dan 10 kinderen komt er €15 per kind bij.

Ligging uitje

Aan de rand van het centrum in Alkmaar.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!