Kasteeltuinen Arcen: cultuur & natuur

  • Kasteeltuinen Arcen
  • 1 - 999 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Kom ontspannen en ontdekken in Kasteeltuinen Arcen, het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg! Kasteeltuinen Arcen staat bol van de natuur en rijke cultuur, waar veel te beleven is voor het hele gezin.
Dus denk je aan een dagje weg met de kids? Bezoek dan zeker dit mooie park in Noord-Limburg. Het park is jaren op rij verkozen tot het Leukste Uitje van Limburg door ANWB-Eropuit, dus succes verzekerd. 

Ontdek al het moois
Kasteeltuinen Arcen heeft speciale prijzen voor kinderen van 4-17 jaar en kids tot 4 jaar zijn gratis. Neem bij de entree een gratis speurtocht mee en verken het hele park. Begeef je het historische Kasteel Arcen en ontdek hoe de vroegere bewoners leefden. Ga op ontdekkingstocht in de tientallen verschillende tuinen. Bewonder de prachtige kleuren van o.a. rozen en waan je in Italië of zelfs in het verre Azië! In iedere tuin is iets nieuws te zien, te ruiken en soms zelfs te proeven.

Volop plezier
Vergeet vooral niet om een bezoek te brengen aan de Bergtuin… In deze tuin sla je gratis een balletje op de meest avontuurlijke midgetgolfbaan van Europa en speel je op het speelstrand met een trekvlot en speeltorens. In de Aaiweide kun je genieten van een dolle beestenboel want de lieve geitjes hebben altijd honger en zin in een knuffel van jou. Bij de geitjes staat een voederstation, zo eten ze letterlijk uit je hand! En weet jij de flamingo’s en de pauwen te vinden?

Kasteeltuinen Arcen organiseert ook met regelmaat leuke evenementen waardoor je je nooit hoeft te vervelen. En een goede tip: er is gratis entree voor kinderen t/m 17 jaar in juli en augustus!

Ligging uitje

Arcen in Noord-Limburg

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!