kinderfeestje LEGO

  • Brick King
  • 5 - 8 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Kinderfeestje LEGO; ben je gek op LEGO, LEGO en nog eens LEGO? Nodig al je vrienden uit; dan bouwen wij een écht LEGO feestje!

Wat gaan we doen?
Wij ontvangen jullie graag in onze gezellige LEGO kamer; die uiteraard helemaal in LEGO sfeer is.

  • Zingen & cadeautjes uitpakken, LEGO cakeje, limonade
  • LEGO bouwen; maak jouw mooiste LEGO creatie (vrij bouwen). De bouwwerken worden in de etalage gezet, zodat iedereen het kan bewonderen!
  • LEGO spelletjes, zoals LEGO prik je (ezeltje prik je), bingo, Quiz, speurtocht, snelbouwwedstrijd en meer
  • Uitreiking diploma en kleine goodiebag

Natuurlijk krijgt de jarige van ons een leuk LEGO cadeautje. Daarbij krijgt iedereen een mooi diploma mee, als aandenken aan het kinderfeestje met LEGO.

Onze feestjes zijn net zo veelzijdig als LEGO; geen enkel feestje is hetzelfde. Wij kijken goed naar de leeftijd van de kinderen en merken tijdens het feestje of de groep liever heel lang met LEGO bouwt of dat ze liever meer spelletjes doen. Het aantal spelletjes en volgorde hiervan kunnen daarom per kinderfeestje verschillen.

Ligging uitje

Bezoek onze mooie shop met LEGO in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zoals gezegd; naast onze webshop met alleen maar LEGO hebben wij ook een ruime winkel, van ruim 100m in Het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuidplas. Dit is zo’n 5 minuten bij Rotterdam Nesselande, Capelle aan den IJssel en Zevenhuizen en Moordrecht vandaan. Bij onze winkel kun je voor de deur parkeren en nog gratis ook! Kom gerust eens een kijkje nemen of shop in onze webwinkel.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!