kinderfeestjes en schooluitjes

  • Klimhal Amsterdam
  • 3 - 75 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Klimhal Amsterdam (de grootste van de Benelux) is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer om te klimmen en te boulderen, voor individuele klimmers en voor groepen, dus ook voor kinderen die wat durven.

Er worden kinderfeestjes georganiseerd en er zijn jeugdtrainingen voor degenen die meedoen met de populaire Klauterclub (5-8 jaar), KinderKlimClub (8-12 jr) en de KlimClubAmsterdam (12-16jr).

Voor een alternatief voor de gymles of gewoon als schooluitje. Wij hebben ervaring van zmo kinderen tot wo-studenten. Scholen kunnen bijvoorbeeld vaste tijdstippen afspreken waarop ze klimles geven in plaats van gymles.

Voor school groepen en dus tijdens de reguliere lesuren hebben wij interessante prijzen; vanaf 9,50 euro per persoon per anderhalf uur.

De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).

De grootste klimhal van de Benelux is 21 meter hoog, heeft een klimmuur oppervlak van maar liefst 3200 m2 en een boulderoppervlak van 450 m2 waar je zowel binnen als buiten kunt klimmen/boulderen.

Klimhal Amsterdam heeft voor na het sporten een sfeervolle bar met uitgebreide biercollectie.
Ligging uitje
Klimhal Amsterdam
Naritaweg 48
1043 BZ Amsterdam

Vanaf ring Amsterdam A10 afslag S102. Richting station Amsterdam Sloterdijk. Rij voor het station langs. Rechtsaf langs het FNV-gebouw, rechtdoor blijven rijden en na ongeveer 500 m ligt Klimhal Amsterdam aan uw rechterhand.

24 UUR PER DAG GRATIS PARKEREN OP ONS PARKEERTERREIN !
Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!