Klim, spring en vlieg door Spider City

  • Spider City
  • 1 - 25 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Kom bij ons klimmen en voel je een ware held! Trek onze speciale handschoenen aan en klim vliegensvlug verticaal de hoogste gebouwen op. Ben je boven? Dan is het tijd om aan je eigen zijde draad naar beneden te vliegen of naar het volgende object te zweven. Van gebouw naar gebouw, van boom naar boom. Perfect voor de actieveling die op zoek is naar avontuur!

Spider City is een indoor klimbeleving waar jong en oud het hele jaar op een speelse manier gezond en actief bewegen. Hier kan je jezelf uitdagen en je grenzen verleggen, aan adrenaline geen gebrek. Spider City vertelt het verhaal van een stad die wordt overwonnen door de natuur. Spelenderwijs laten we jouw liefde en begrip voor de natuur bloeien en word je door avontuur verbonden met elkaar en de aarde.

Dit is wat Spider City zo bijzonder maakt!

  • Wereldprimeur op het gebied van klimtechnologie
  • Een speel- en leeromgeving met een bijzonder verhaal
  • Social Enterprise waar impact maken centraal staat
Ligging uitje

Spider City ligt in hartje Rotterdam op het terrein van Attractiepark Rotterdam. Parkeren kan op het terrein en is gratis. In de directe omgeving volg je de borden "Speelstad". Spider City is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf de haltes Brielselaan (tram 2) of Katendrechtse Lagedijk (bus 44) loop je in 10 minuten naar Spider City toe.

Adres
Doklaan 40, 3082 RB Rotterdam 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!