kom spelen bij ons!

  • Indoorspeeltuin Plezier
  • 2 - 275 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving
Indoorspeeltuin Plezier, een geweldige plek om te spelen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 10 jaar.

Wat maakt ons bijzonder? De indoorspeeltuin wordt doordeweeks gerund door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt van Plezier in Zorg. (jongeren met autisme en/of een ontwikkelingsstoornis). Wij geven de jongeren een kans om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. Wij hebben helaas moeten constateren dat er een groot aantal van deze jongeren niet meer gemotiveerd is om fulltime naar school te gaan. Daarom werken wij samen met scholen, zorgverleners en andere dagbestedingen, zodat de jongeren een volwaardige dagbesteding krijgen en nog belangrijker weer de kans krijgen te kunnen participeren in de maatschappij.

Kinderfeestjes

Met de PlezierFeest arrangementen vier je een verjaardag in goed gezelschap en helemaal tot in de puntjes verzorgd en het mooiste van dit alles je hebt geen rommel in huis! Je krijgt voor een super prijs toegang en verschillende heel veel lekkere lekkernijen.

Schoolreisjes

Indoorspeeltuin Plezier, de plezierigste schooldag van het jaar! Het leukste dagje uit voor kinderen en leerkrachten! Indoorspeeltuin Plezier biedt ook voor buitenschoolse opvang, groepsverenigingen, school of klas speciale aantrekkelijke arrangement. Kom gezellig met een hele groep naar Indoorspeeltuin Plezier! Voor groepen vanaf 25 kinderen (min 1 begeleider per 8 kinderen) Ouders en begeleiders hebben altijd Gratis toegang bij Indoorspeeltuin Plezier!
Ligging uitje
Soesterberg

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!