Leuke ideeën voor een schoolreis Zeeland

  • Klok'uus
  • 2 - 300 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Organiseer de leukste schoolreis voor kleine en grotere kinderen en laat iedereen genieten van leuke activiteiten om het schooljaar op een mooie manier te starten of eindigen.

Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Het maakt daarbij niet uit of je een schoolreis voor peuters organiseert of juist op zoek bent naar activiteiten voor kinderen van groep 8. 

Schoolreis peuters
Bij ons komen kinderen t/m 3/4 jaar helemaal aan hun trekken. Kom je met een kinderdagverblijf of andere opvang, dan kunnen de kinderen genieten van alles dat in de peuterzone te vinden is. Laat de kinderen naar hartenlust binnen of buiten spelen.

Schoolreisje groep 1 en 2
Voor de allerkleinsten hebben wij een speciaal programma voor een leuke dag. Doe samen met de kinderen mee aan onze educatieve speurtocht. Jullie gaan op pad op onze boerenweide en komen vanalles te weten over planten en diertjes. Na de speurtocht kunnen de kinderen zich uitleven in onze grote binnen- en buitenspeeltuin.

Schoolreisje groep 3 t/m groep 5
Een kleine greep uit de activiteiten die wij aanbieden voor kinderen van groep 3 tot en met groep 5 zijn onder andere: touwnetten, springkussen, glijbaan en water buikschuiver. De activiteiten zijn een beetje afhankelijk van het seizoen. Kinderen mogen in het hoge touwparcours en de springnetten naar hartenlust klimmen en klauteren. 

Vanaf 6 jaar is het ook al mogelijk om Lasertag te spelen. Lasertag is helemaal aan de leeftijd aangepast en geschikt vanaf zes deelnemers. Elke groep gaat onder begeleiding van een instructeur spelen die maakt het potje om niet meer te vergeten!

Kinderen vanaf 8 jaar mogen tijdens het schoolreisje groep 5 GellyBall spelen. Een spelletje duurt één uur en de kinderen krijgen onbeperkt balletjes. GellyBall is te boeken bij een minimum deelname van zes kinderen.

Schoolreis groep 6 t/m groep 8
Vaak zijn schooluitjes niet geschikt voor jonge en oudere kinderen. Bij ons hebben we rekening gehouden met kinderen van alle leeftijden, dus ook kinderen van groep 6 tot en met groep 8. Naast de eerder genoemde activiteiten mogen kinderen vanaf 10 jaar Archery Tag spelen. Archery Tag is een combinatie van trefbal en boogschieten. De kinderen gaan een uur lang onder toezicht van een instructeur spelen. Minimale deelname is zes kinderen.

Arrangementen schoolreisje basisschool
Om ervoor te zorgen dat iedereen geniet bieden wij verschillende arrangementen aan. Deze zijn helemaal af te stemmen op de behoeften van de school en de (leeftijd) van de kinderen. 

Tijdens de warme zomermaanden bieden we verkoeling aan in de vorm van een water buikschuiver. Verder mogen de kinderen gebruik maken van de glijbaan die uitkomt in een klein badje. Vergeet dus vooral niet om zwemkleding mee te nemen! Daarnaast staan er in de zomer ook springkussens opgesteld, waar alle kinderen gebruik van mogen maken.

Ligging uitje

Klok’uus heeft alles in huis om het volgende schooluitje onvergetelijk te maken met onder andere een grote speeltuin. Je vindt ons midden in Zeeland op een verrassend mooie plek tussen de weilanden op nog geen vijf minuten van de snelweg. 's-Heer Arendskerke

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!