met kinderen de natuur in!

  • Kinderontdektochten met Antje Ehrenburg
  • 4 - 15 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Spannend en zelf dingen ontdekken in de natuur. Leuk als kinderfeestje, evt. met pannenkoek toe. Ik organiseer kinderontdektochten en (GPS-)speurtochten voor diverse leeftijden in duinen, stadspark, of recreatiegebied. Activiteit, startplek, duur en leeftijden in overleg met u.

Een kinderontdektocht of een kinderpartijtje in de vorm van een spannende tocht buiten in de natuur vinden de meeste kinderen leuk! Bijvoorbeeld een natuurspeurtocht of een ridderspeurtocht in de duinen, een GPS-tocht naar de bunkers in de Amsterdamse Waterleidingduinen, een duintocht met GPS-opdrachten, bootjes huren en varen rond Haarlem, leren omgaan met en eten uit de natuur, een spannende tocht in het donker, en nog veel meer.

De mogelijkheden voor kinderontdektochten zijn eindeloos. Ik stem inhoud, duur, plaats en groepsgrootte graag met u af. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en aard van de tocht gaan er in overleg met u geen, één of enkele ouders/begeleiders als extra begeleiders mee.

Ik bied o.a. de volgende kinderontdektochten aan:
Ridderspeurtocht: op ontdekking in de natuur:
Spannende speurtocht naar de schat van de Ridder van Brederode, met middeleeuwse opdrachten, en intussen lekker kijken wat we tegenkomen, bomen klimmen, beestjes zoeken, en nog veel meer! 
Locatie: Ingang Koevlak van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ingang Oase AWD, en Westduinpark, Den Haag. Idee: daarna een lekkere pannenkoek!

Tijd: 2 uur
Leeftijd: voor kinderen van 4 - 6 jaar en 6 - 8 jaar. Er is ook een variant met alleen natuuropdrachten.

Duintocht met GPS-opdrachten:
Loop een spannende route, leer de GPS goed kennen, doe opdrachten en vind de schat aan het einde!
Locatie: ingang Koevlak (NPZK) of ingang Oase (AWD)
Tijd: 2 uur
Incl. begeleiding en gebruik van 2 GPS-apparaten.
Leeftijd: voor kinderen van 8 - 11 jaar.

Dropping in de duinen:
Je begint aan de rand van de duinen, en zoekt samen met je vriendjes met een GPS je weg dwars door de duinen naar het eindpunt. Daar wacht een heerlijke versnapering en evt. ook friet! Inclusief begeleiding door mij, gebruik GPS, excl. friet. Vervoer met uw eigen auto’s. U pikt kinderen aan eindpunt weer op. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen loopt u wel of niet zelf mee.
Begin- en eindpunt: verschillende ingangen van de Amsterdamse Waterleidingduinen, en Westduinpark en Meijendel Den Haag.

Tijd, afstand en begin- en eindpunt in overleg. Duur: 2 uur.
Leeftijd: voor kinderen vanaf 8 jaar.
Voor pubers vanaf 12 jaar is er ook een dropping mogelijk in het donker: in de duinen bij Zandvoort, in recreatiegebied Spaarnwoude of in Den Haag: Westduinpark.

Ligging uitje

Zuid-Kennemerland, Bollenstreek, Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede, Santpoort, Kennemerland, Noordwijk, Zuid-Holland, Den Haag.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!