Space Lab kinderfeestje Escape Room

  • Escape Room Schagen
  • 2 - 8 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Vier je kinderfeestje bij Escape Room in Schagen

Altijd al eens een Escape Room willen spelen? Hoe gaaf om dit met je vrienden of vriendinnen te doen tijdens je eigen kinderfeest. Space Lab is een te gekke kamer die vol zit met high-tech effecten, hele creatieve puzzels en prachtige aankleding. Je kijkt je ogen uit en jullie gaan echt samen aan de slag om het moordmysterie op te lossen. Jullie worden begeleid door enthousiaste spelbegeleiders en met de speciale kinderversie is deze kamer super leuk voor jongens en meiden vanaf 10 jaar.  

Het verhaal van de Escape Room Space Lab

Nora Fontani, een vooraanstaand ingenieur, is dood gevonden in het NASA Training Center in Schagen. Wie of wie heeft dit gedaan en hoe? Via ingenieuze breinbrekers en een echte AI (een pratende robot) worden jullie helemaal in het verhaal meegenomen. Samen komen jullie steeds dichter bij de oplossing van dit moordmysterie. Een spannende maar ook een hele coole kamer en daarom geschikt vanaf 10 jaar.

  • Veel ervaring met kinderfeestjes
  • Speciale kinderversies van de leukste kamers
  • 3-7 kinderen per kamer vanaf 10 jaar (o.b.v. een volwassene)
  • Kinderfeestje arrangement mogelijk in de gezellige horecaruimte
  • Volkomen veilige kamers / je wordt niet ‘echt’ opgesloten
  • Continue begeleiding van de enthousiaste spelbegeleiders

Maak je feestje compleet met het kinderfeestje arrangement van Escape Room Schagen. We regelen dan een gezellig aangeklede tafel met limonade en chips bij ontvangst. Na het spelen van Space Lab krijgen jullie ook allemaal een lekker raketijsje.

Wil je deze kamer boeken voor het kinderfeestje van je zoon of dochter? Ga dan naar de website of vraag een offerte aan.

Ligging uitje

Schagen.

Met de auto zijn wij goed te bereiken. Voor een navigatiesysteem kan je als adres Grotewallerweg 3, 1742NM gebruiken, dit geldt ook voor de routeplanner van Google Maps. Echter zitten wij op een privé terrein waar Google Maps de route niet verder aangeeft. Indien u langs de weg HKN Huisartsen ziet staan (tegenover Mc Donalds Schagen) ga dan deze weg op en rij rechtsom door naar achteren. Wij zitten in hetzelfde gebouw als Flynth Accountants. Wij hebben voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!