UP Events, Lasergame kinderfeestje Amsterdam

Beschrijving

Lasergamen Amsterdam

Lasergamen kun je zowel als kinderfeestjes als dagje weg spelen. Na een korte instructie krijgen alle kinderen een eigen tactical vest, lasergun en draadloze hoofdband. Al onze laserguns met hoofdbanden zijn wireless. Het lasergame kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor minimaal 6 kinderen. Elk spel duurt 30 minuten exclusief instructie en aankleden, de prijs is €13,03 per persoon/kind incl. btw. Tijdens elk lasergame kinderfeestje is er voor de ouders koffie en thee te verkrijgen op onze locatie.

 

Verschillende arrangementen

We bieden verschillende arrangementen voor een Lasergame Kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief instructie, lasergun en hoofdband. Je wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal je het gehele verblijf begeleiden. Het Lasergame Kinderfeestje Amsterdam is onderdeel van UP Events. Kijk voor alle mogelijke activiteiten op onze website. Naast de arrangementen die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten en workshops in arrangementsvorm mogelijk.

Laser game 30 minuten 
Boek direct


Offerte op maat 

Het Lasergame Kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht je het lasergamen willen combineren met een van onze Escape Rooms, Archery Tag of een andere activiteit, een lunch, borrel, tapas of BBQ? Laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor jullie. Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier.

Ligging
UP Events ligt in de "Tuinen van West" in Amsterdam en hier kun je gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal is er een rechtstreekse bus (lijn 21) en ook vanaf Sloterdijk (lijn 61).
Openingstijden
Dagelijks van 09:00 - 22:00
Prijs
€13,03 p.p.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 6 tot 24 personen
- Alleen buiten
Ligging
kaart
Amsterdam,