UP Events, Room Escape Amsterdam

Beschrijving

Kids Escape Room Amsterdam
UP Events heeft 3 Kids Escape Rooms genaamd “B1 en B2”, “Opa oorlog” en "Die Straatbende". De Kids Escape Rooms zijn een geweldige ervaring voor elk weekend, elke schoolvakantie of kinderfeestje!

Een Escape Room is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen, spannend verhaal. Een Escape Room spel duurt maximaal 1 uur maar de kunst is natuurlijk om er zo snel mogelijk uit te ontsnappen. Dit doen de kinderen door het oplossen van raadsels, vinden van clues en een goede samenwerking. 

Kids Escape Room B1 en B2

Je bevindt je op de geheime schuilplaats van Bassie & Adriaans B1 en B2. B1 en B2 hebben een belangrijke diamantenschat geroofd, die zij hier verstopt hebben. Jullie zijn door Bassie en Adriaan ingeschakeld om deze schat terug te vinden. Maar wat Bassie en Adriaan niet weten is dat B1 en B2 een bom hebben gemaakt. En die zal een uur nadat de deur dichtgevallen is, ontploffen!! Lukt het je om de 5 diamanten te vinden en veilig te ontsnappen?
Boek direct

Kids Escape Room Opa Oorlog 
Opa Oorlog is jullie liefste opa. Hij is een beetje gek. Dat komt door de oorlog zegt hij, die heeft hij nog meegemaakt. Ook maakt hij altijd rare puzzels en kan hij heel goed schilderen. Maar nu wordt hij ervan beschuldigd beroemde schilderijen te hebben nagemaakt en te hebben verkocht. De politie zoekt hem en misschien moet hij voor deze vervalsingen wel naar de gevangenis… Gaan jullie hem helpen?
Boek direct

Kids Escape Room Die Straatbende
Je hebt wat vrienden ontmoet op vakantie in Azië, en loopt over een markt. Dan zien jullie een groepje kinderen een ketting stelen. Jullie denken niet na en rennen er meteen achteraan. Maar als jullie een steegje inrennen en bij een winkeltje komen, valt er een deur achter jullie dicht en beseffen jullie dat jullie niet meer weg kunnen...
De kids die je zag, zijn best groot eigenlijk. Ze vertellen je dat je je met je eigen zaken moet bemoeien, en dat ze je ingesloten hebben. Ze zullen de politie bellen en zeggen dat jullie dieven zijn. Het is dus belangrijk dat je jezelf bevrijdt voordat de politie er is. En die verwachten ze binnen een uur!

Boek direct

Kids Escape Rooms speel je vanaf 8 jaar
De kids Escape Room B1 en B2, Opa oorlog en Die Straatbende zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De maximale leeftijd voor de kids Escape Rooms zijn 11 jaar. Vanaf 12 jaar kunnen de kinderen ook onze andere Escape Rooms zoals The Bunker Room 8 en Quarantaine.


Locatie

Room Escape Amsterdam is onderdeel van UP Events, dit is een eigen evenementenlocatie in Amsterdam-West. De locatie is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 800m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 30.000 m2. Er is een horecagelegenheid waar je tijdens de activiteiten kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kun je bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. 

Offerte op maat

Het Escape Room kinderfeestje is een van de meest populaire activiteiten. Het kinderfeestje is te combineren met andere activiteiten zoals Bubbelvoetbal, Lasergamen en Archery Tag of creatieve spellen. Ook taart, lunch, borrel, tapas of BBQ zijn mogelijkheden. Wij maken graag er graag een passend feestje van voor jullie. Ouders kunnen bovendien gratis parkeren! Je kunt telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier.

Ligging

UP Events ligt in de "Tuinen van West" in Amsterdam en hier kun je gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal is er een rechtstreekse bus (lijn 21) en ook vanaf Sloterdijk (lijn 61).

Openingstijden
09:00 - 22:00
Prijs

Kinderfeestje Hiep:

De kosten van dit kinderfeestje zijn vanaf €22,50 incl BTW per kind.

Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 2 tot 300 personen
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Amsterdam,