VR Experience Amsterdam (UP Events), VR Experience Amsterdam

Beschrijving

VR Experience kinderfeestje
Het leukste idee voor een kinderfeestje is wel het Virtual Reality kinderfeestje in Amsterdam. Ervaar de wondere wereld van het kinderfeestje Virtual Reality bij UP Events. In onze Loods, hebben wij 3 VR-opstellingen welke de meest toffe spellen hebben om te spelen. Ga bijvoorbeeld met lichtzwaarden ritmisch te werk met Beat Saber of verdedig je kasteel met pijl en boog tegen de indringers. Altijd al een cowboy willen zijn die de boeven een lesje zal leren? Ga dan gewapend met je Virtual Reality revolver naar Springwater een leer die boeven een lesje!

De VR brillen zijn geweldig om een kinderfeestje mee te geven, en alhoewel er ‘maar’ drie brillen zijn, is er voor de spelers die op dat moment niet spelen, genoeg te beleven. Dit is omdat er 3 grote schermen hangen die alles laten zien wat de speler op dat moment ziet. Ga jij je vriendjes helpen of ga je ze stiekem laten schrikken? Onze host houdt ondertussen een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.VR Experience Amsterdam verschillende mogelijkheden
We bieden verschillende mogelijkheden voor het Virtual Reality kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw, instructie, VR-set en begeleiding. Jullie worden ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal jullie het gehele verblijf begeleiden. 

UP Events biedt naast het VR Kinderfeestje nog vele andere activiteiten zoals Boogschieten, Bubbel Voetbal, Lasergame en Room Escape. Naast de mogelijkheden die hier worden genoemd zijn alle activiteiten te combineren.

VR Experience Kinderfeestje

Kinderfeestje "Hiep" biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van een kinderfeestje zijn vanaf €22,50 incl BTW per kind.
Daarnaast zijn er de Kinderfeestjes "Hiep, Hiep" en "Hiep, Hiep, Hoera" als arrangementen beschikbaar.

Direct boeken

Je kunt ook terecht bij ons voor een lunch, borrel, tapas of BBQ. Wij maken graag een passende offerte. Bel ons op 020-4635850 of mail via het contactformulier.

Ligging
UP Event ligt in de "Tuinen van West" in Amsterdam en hier kun je gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal is er een rechtstreekse bus (lijn 21) en ook vanaf Sloterdijk (lijn 61).
Openingstijden
7 dagen per week
09:00 - 22:00 uur
Prijs
Per kind €22,50
Duur: 75 minuten
Boek direct

Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 6 tot 200 personen
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Amsterdam,