Avonturenpark Valdeludo, onbeperkt plezier voor de hele familie!

Beschrijving

Ontdek Valdeludo... hét avonturenpark van Limburg waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren, hutten bouwen en nog veel meer! Met stoere attracties en unieke speeltoestellen bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit, zonder de gebruikelijke decibels van een binnenspeeltuin. Leuk voor de kinderen, fijn voor de ouders!

 

Test je off-road rijvaardigheid in de elektrische jeeps, overwin je hoogtevrees in het hoogteparcours en het net-adventure, ga de strijd aan in de lasergame arena, of doe mee met de BMX- en timmerworkshops. Slechts een kleine selectie uit het verrassende aanbod van Valdeludo!

 

Ouders kunnen meedoen met veel activiteiten, of natuurlijk lekker genieten op het centraal gelegen terras. Alle ouders ontvangen bij de entree een tegoedbon voor een kopje koffie/thee en iets lekkers! 

 

Ook heeft Valdeludo speciale arrangementen voor kinderfeestjes, familie-uitjes en schoolreisjes. Reserveer jouw kaartjes eenvoudig online met korting en kom binnenkort op avontuur!

Ligging

Avonturenpark Valdeludo bevindt zich op leisurepark In de Bandert in Echt (Midden-Limburg) en beschikt over eigen gratis parkeerplekken. U kunt in onze speeltuin zowel contant als met pin betalen. Ook kunt u gebruik maken van ons gratis WiFi-netwerk!

Openingstijden

Valdeludo is geopend bij goed weer en gesloten bij slecht weer, bekijk voor bezoek altijd eerst de actuele openingstijden op onze website!

 

Woensdag: 13.00 - 18.00 uur

Zaterdag en zondag: 10.00 - 18.00 uur

Schoolvakanties: Ma t/m zo van 10.00 - 18.00 uur

Prijs
Voor de actuele entreeprijzen kunt u terecht op onze website
Alle mogelijkheden
- Vanaf 1 jaar oud
- Van 1 tot 1500 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen buiten
Ligging
Echt, Limburg
Aanbieders per plaatsnaam