Veerdienst Amsterdam, alle piraten en prinsessen verzamelen!

Beschrijving
Met een historische boot naar Pampus of het Muiderslot
In een historische boot word je naar het forteiland vol avonturen gebracht. Maak een spectaculaire virtuele ballonvaart en zoek de geheime letters in het fort met de blacklight speurtocht! Of laat je afzetten bij het kasteel en ontdek hoe daar het leven vroeger was. Dwaal door het kasteel en de tuinen en doe de leuke speurtocht met een verrassing aan het eind.
Tijdens de weekenden t/m 18 oktober 2020 vaart veerdienst Amsterdam vanaf IJburg naar het forteiland Pampus en Kasteel het Muiderslot.

Elke zaterdag & zondag vertrek om 10:45 uur Elke zondag is er een extra afvaart om 13:15 uur En wist je dat je ook je verjaardag kan vieren aan boord? 
Voor 1 euro extra per kind zorgen wij voor een eigen tafel met limonade. Jullie mogen zelf taart meenemen. Zo kunnen aan boord cadeautjes worden uitgepakt en kan taart worden gegeten.
Ligging
Krijn Taconiskade 124 (Amsterdam IJburg)
Openingstijden
Veerdienst Amsterdam vaart t/m 18 oktober 2020 tijdens de weekenden.  Elke zaterdag & Zondag vertrektijd 10.45 uur en elke zondag is er een extra afvaart vertrek om 13.15 uur. Op maandag is de Veerdienst gesloten.

Gedurende het gehele seizoen varen wij elke zaterdag vertrek om 13.15 vanaf Almere.
Prijs
Voor de actuele prijzen kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website)
Alle mogelijkheden
- Alle leeftijden
- Van 2 tot 40 personen
- Zowel binnen als buiten
Ligging
kaart
Amsterdam,