ZooParc Overloon, De avontuurlijkste dierentuin

Beschrijving

Bij ZooParc Overloon beleef je een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in de avontuurlijkste dierentuin van Nederland. ZooParc Overloon staat garant voor spannende ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een prachtige, natuurrijke omgeving. Van stoere baardapen tot felroze flamingo’s en van indrukwekkende miereneters tot rondslingerende gibbons. Alle dieren zijn van vlakbij te bewonderen: een unieke belevenis om nooit te vergeten!

Jagers van het dierenrijk
 

In Cheetah County doorkruis je via slingerende paden het hele leefgebied van de cheetahs en zijn de ‘snelste jagers ter wereld’ van dichtbij te observeren. Dat kan ook bij de roedel Afrikaanse wilde honden: zie hoe ze als groep hun verblijf afspeuren op zoek naar een prooi! Maar neem zeker ook een kijkje bij bijvoorbeeld de rendieren, pelikanen, wallabies, zebramangoesten, ringstaartmaki’s, ibissen, wasberen, otters en rode panda’s!
 

Veel te beleven
 

In het park is voor kinderen van alles te beleven. Als echte ontdekkingsreizigers verkennen ze ZooParc Overloon aan de hand van een spannende speurtocht. Ze kunnen zich ook laten schminken als hun lievelingsdier of lekker ravotten in de grote speeltuin terwijl de volwassenen even uitrusten onder het genot van een hapje of drankje. Leuk voor het hele gezin zijn de voederpresentaties en de interactieve Beestenboelkar. Tip: kies voor één van de exclusieve activiteiten waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt of zelfs mag helpen met het voeren van de dieren!
 

Eten en drinken
 

In het Panda Paviljoen geniet je van een kop koffie met gebak of maak anders een keuze uit één van de lekkernijen op de uitgebreide menukaart. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de diverse terrassen met uitzicht op de speeltuin of de Aziatische Maidan.
 

ZooParc Overloon heeft speciale arrangementen voor groepen, zoals bijvoorbeeld een lunch in de Maidanzaal met uitzicht op de pelikanen, een barbecue op het terras of een buffet in de Maskeradezaal.
 

Informeer naar de vele mogelijkheden, ook als het gaat om schoolreisjes, kinderfeestjes en dagjes uit.

Openingstijden

Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend

Prijs
Voor actuele prijzen kijk op onze site!
Alle mogelijkheden
- Vanaf 1 jaar oud
- Van 1 tot 500 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
Overloon,