IVN presenteert: pretpark de vroege vogel

Spannende excursies, geen rijen, heerlijk ontbijt in de natuur.

Vraag kinderen wat ze het liefste willen doen in hun vrije tijd en ze roepen: naar een pretpark! Met dure entreekaartjes, lange rijen en vet eten. Gelukkig heeft Nederland ook een pretpark dat dag en nacht open is, waarin (groot)ouders en kinderen nooit raken uitgekeken, nergens voor in de rij hoeven te staan en een gezond ontbijt kunnen kopen vanaf €1,50: Pretpark De Vroege Vogel. Oftewel: de natuur!


Pretpark zonder grenzen

In Pretpark De Vroege Vogel kijk je je ogen uit. Je gaat op pad met een IVN-natuurgids die precies weet waar zich de coolste attracties bevinden. Zo kun je in Sint-Oedenrode naar een voorstelling van de Nachtvlinders (geschikt voor alle leeftijden), in het Land van Maas en Waal meedoen aan de Speurtocht (als je durft) en in Vijlen-Vaals naar de Heuvel 4D Experience (je weet niet wat je ziet!).


Ontbijten in het wild

Kortom: de natuur heeft eindeloos veel vermaak te bieden. Moe van alle avonturen (of voordat je eraan begint) staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar omgeven door de mooiste uitzichten, waar je geen 3D-bril voor nodig hebt. De dieren om je heen zijn niet geanimeerd, maar echt en de geuren komen niet uit een potje. Hoe cool is dat?


Plek reserveren?

Zo’n mega-pretpark wil natuurlijk niemand missen. Dus reserveer snel je plek op www.natuurontbijt.nl. Dat kan vanaf nu! Door heel Nederland van april tot eind juni, inclusief de meivakantie.


Over IVN

IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. Op scholen, in Nationale Parken en in hun eigen buurt. IVN laat jong en oud de natuur van dichtbij beleven. Onze ruim 20.000 (actieve) leden zijn verspreid over 172 afdelingen in heel Nederland. Met laagdrempelige en educatieve activiteiten die zij organiseren, maakt jaarlijks een groot aantal mensen - jong en oud - kennis met ons pretpark…eh.. de natuur.