Uit eten met de kids in Amsterdam

Filteren

Filters

Activiteiten
Leeftijd
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
3 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
 • Eten
 • Plaats, regio of provincie: Amsterdam
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

  Bij Kid-Oh streven we ernaar de jeugd te inspireren met een breed scala aan thema's, gericht op het bevorderen van educatie door middel van inspiratie.

  Ons centrum gelegen in de levendige wijk "De Pijp" in Amsterdam, biedt een gevarieerd aanbod aan workshops, zomerkampen, inspirerend speelgoed, evenementen met diverse thema's en verjaardagsfeestjes, allemaal op een prachtige en goed geplande locatie.

  Bezoek voor meer informatie onze website.

  Alle leeftijden
  Binnen en buiten

  Begin je dag met een kop koffie en een krantje op ons terras. Laat je kinderen los in onze speeltuin terwijl je jezelf op een lekkere lunch trakteert. Omringd door groen is dit de ideale plek om met je vrienden te borrelen of familie samen te komen. Er is een speeltuin voor kinderen en een zandbak voor de kleintjes. En je kunt bij ons óók nog jeu de boulen. 

  FAMILIEDAG
  Niet iedereen is gezegend met een enorme tuin om de hele familie te ontvangen – en zeker in Amsterdam niet. Gelukkig is er het Groot Melkhuis! Bij ons kunnen de kinderen lekker rennen en klauteren in de speeltuin en daarna uitpuffen met wat heerlijke borrelhappen. De volwassenen genieten ondertussen van ons speciaalbier of een glas goede wijn. Of kom bij ons lunchen of dineren – er is van alles mogelijk!

  KINDERPARTIJTJE
  Is de kleine jarig? Een groep kinderen vermaken valt niet altijd mee in Amsterdam. Gelukkig hebben ze bij ons alle ruimte in de speeltuin, met glijbanen, schommels een zandbak en kiddy rides. Of we nodigen een poppenkastspeler of schminker uit op het feestje. En we hebben voor de ouders, net als voor de kinderen, heerlijke versnaperingen in huis.

  Vul voor meer informatie over de Familiedag /het Kinderpartijtje of voor een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

  Alle leeftijden
  Binnen en buiten

  Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, voel je thuis bij het Joods Museum junior in Amsterdam.

  Welkom in het huis van de familie Hollander! Hier vertellen vader, moeder en hun drie kinderen wat het voor hen betekent om Joods te zijn. In elke kamer van dit huis leer je samen met Max de Matze iets anders over het jodendom. In de keuken bak je een Joods broodje en denk je na over wat je eet en hoe je iets 'koosjer' klaarmaakt.

  Vind je het ook zo belangrijk om goed voor elkaar en de wereld te zorgen? In de studeerkamer ontdek je waarom dit zo is. Een pratende muur vertelt over de 400 jaar oude geschiedenis van Joden in Amsterdam. Maar het allerleukste is toch wel dat je hier álles aan mag raken...

  Vanaf 6 jaar
  Binnen

  Over deze pagina

  Wat is er leuker dan gezellig er op uit met het hele gezin in Amsterdam? Even een dagje met het gezin samen zijn en leuke dingen doen. Het is vaak lastig om steeds weer iets nieuws te bedenken. Kinderuitjes zijn er gelukkig in overvloed te vinden op WegmetdeKids. Wij hebben de leukste en meest originele kinderuitjes voor u gevonden en op onze site geplaatst. Bij de kinderuitjes staat alle informatie die u maar wilt weten. Van foto's en teksten over de kinderuitjes tot de prijzen, openingstijden en contactgegevens. Wat dacht u van een bezoek aan een bijzonder museum met diverse kinderactiviteiten als bijvoorbeeld een speurtocht? Of lekker een middagje GlowGolfen om zo uit te maken wie het beste is. Via de agenda brengen wij u op de hoogte van de kortlopende kinderuitjes die bijvoorbeeld alleen in de vakantieperiodes te doen zijn. Verder bieden wij ook vele kinderuitjes met korting aan. Kijk op onze site naar de kinderuitjes met korting en draai de kortingsbon uit om mee te nemen naar de aanbieder. Zo is het financieel vaak weer aantrekkelijker om een dagje weg te gaan met het hele gezin. Kinderuitjes met korting maken het ook in deze tijd leuk om iets te doen met het gezin. Wij wensen u veel plezier bij het zoeken naar kinderuitjes. Mocht u leuke tips hebben voor kinderuitjes die wij nog niet in ons aanbod hebben? Stuur uw tip dan naar info@wegmetdekids.nl. Alvast bedankt voor de moeite!