Overzicht activiteiten per provincie in Nederland


Drenthe

Uitgestrekte akkers, landerijen en bossen. Dat is Drenthe! Hier staan vele mooie boerderijen en oude herenhuizen geschikt voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Vergaderen in een sfeervolle boerderij of een huwelijksfeest in een statig herenhuis. Van vergaderruimte tot feestruimte en van congresruimte tot conferentieruimte. Rust, ruimte en een wijds uitzicht over de landerijen als garantie.

Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland gelegen aan het IJsselmeer. Ideaal dus om een partyschip of een zeilschip te huren voor een evenement, vergadering of bruiloft. Dat is toch net weer even wat anders dan een standaard vergaderzaal of een partycentrum. Flevoland heeft natuurlijk ook vergaderzalen, feestzalen, trouwzalen en congreszalen op het vaste land. Keuze genoeg dus!

Friesland

Rust, ruimte en water dat is Friesland. In alle rust vergaderen aan het water is hier zeker mogelijk. Zonder filerijden naar een congreslocatie? Laat uw zakenrelaties de drukte van de Randstad vermijden door in Friesland een congres te organiseren. Ook zijn er vele feestlocaties aan het water voor een overgetelijke trouwdag of een personeelsfeest. De locaties in Friesland staan voor u klaar.

Gelderland

Gelderland wordt natuurlijk gekenmerkt door de Veluwe. Hier zijn dus vele vergaderlocaties die uitermate geschikt zijn voor heisessies en brainstormsessies. De diverse vergaderzalen voor een vergadering kunt u prima combineren met een vergaderbreak in de prachtige Gelderse natuur. Ook voor congressen, bedrijfsevenementen en huwelijksfeesten zijn er veel locaties te vinden.

Groningen

Het uiterste noorden van Nederland heeft veel te bieden voor zowel vergaderingen en congressen als bedrijfsevenementen en huwelijksfeesten. U kunt kiezen voor de bruisende energie van de stad maar ook voor de rust en de ruimte van de natuur. Voor elke gelegenheid is er een zaal te huur. Voor een huwelijksceremonie kunt u bijvoorbeeld een prachtige boerderij afhuren. Romantisch en sfeervol!

Limburg

Limburg is de provincie met glooiende heuvels en bijzondere kastelen. Genoeg romantische trouwlocaties voor een onvergetelijke huwelijksdag. Wij hebben voor u de mooiste trouwzalen gevonden en overzichtelijk weergegeven. Deze trouwzalen staan garant voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Uiteraard vindt u bij ons ook locaties voor een vergadering een congres en een bedrijfsfeest.

Noord-Brabant

De bekendste steden van Brabant zijn Breda, Tilburg en Eindhoven. Hier vindt u vele locaties die geschikt zijn voor: personeelsfeesten, trouwfeesten, vergaderingen en congressen. Buiten de stad kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een: landgoed, kasteel, klooster, beursgebouw, partycentrum of congrescentrum. Ook is het mogelijk om voor uw evenement een historische kerk te huren.

Noord-Holland

Herenhuizen, industriële locaties, landgoederen maar ook boerderijen en hotels. Noord-Holland heeft een divers aanbod van locaties. U kunt kiezen voor de drukte in Amsterdam of Alkmaar. U kunt echter ook kiezen voor het strand van Castricum of Zandvoort. Één ding is zeker, u zult altijd een trouwzaal, congreszaal, vergaderzaal of feestzaal vinden. Met Schiphol als luchthaven ook zeer geschikt voor internationale congressen.

Overijssel

Dijken, oude polders en terpboerderijen. Weidse uiterwaarden en prachtige oude Hanzesteden. Overijssel is een inspirerende provincie voor een zakelijk of particulier evenement. Top trouwlocaties voor uw huwelijksdag en bijzondere vergaderruimtes voor uw vergadering. Een personeelsfeest op een sfeervol landgoed of een congres in een multifunctionele congreszaal. Bekijk alle locaties in Overijssel voor uw bijeenkomst.

Utrecht

Centraal gelegen in Nederland en daarom de ideale plek voor een congres, seminar of personeelsfeest. Door de centrale ligging is het een geliefde provincie voor bedrijven met meerdere kantoren door Nederland. Er zijn diverse zalen te huur in Utrecht voor verschillende gelegenheden. Zaalverhuur voor seminars, productpresentaties, kick offs, bedrijfsevenementen, huwelijken en feesten.

Zeeland

Uw zakelijke of particuliere bijeenkomst aan de gemoedelijke Zeeuwse kust? Het strand en de zee geven uw bijeenkomst net iets meer. Tussen het vergaderen door even uitwaaien op het strand. Een huwelijksfeest met de zee als decor op de achtergrond. Een bedrijfsfeest met een aantal activiteiten op het strand gevolgd door een bbq. Dit kan allemaal in één van de strandpaviljoens of hotels aan de kust.

Zuid-Holland

Stijlvolle historische locaties in Den Haag en Leiden. Stoere industriële locaties in Rotterdam. Van trouwlocaties tot congreslocaties en van feestlocaties tot vergaderlocaties. Zuid-Holland heeft veel te bieden op het gebied van zaalverhuur. Romantische trouwlocaties, inspirerende vergaderlocaties en bijzondere feestlocaties. Zuid-Holland heeft voor een ieder wat wils.