Backspace Escape Rooms, Escape Room kinderfeestje

Beschrijving
Wist je dat het heel leuk is om met kinderen een escape room te spelen? Bijvoorbeeld met je gezin of als kinderfeestje. De kids lossen samen raadsels op, gaan op onderzoek uit, communiceren en moeten echt samenwerken om te ontsnappen. 
Wij hebben verschillende escape rooms die geschikt zijn voor kinderen. Bijvoorbeeld onze Oriënt Express escape room of de Mindcrime escape room. Ook hebben we een escape room speciaal gemaakt voor kinderen: De Tijdmachine. Deze kamer kan gespeeld worden met groepen van 8 t/m 15 kinderen! Vanaf 9 jaar kunnen kinderen bij ons escapen. De escape rooms duurt ongeveer 1 uur.

Voor kinderfeestjes hebben we een speciaal arrangement. De kinderen zijn dan ongeveer 2 uur bij ons binnen. Ze spelen een escape room, krijgen onbeperkt limonade en alle kids krijgen een cadeautje.
Ligging
Backspace escape room ligt in Amsterdam West. We zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. We zitten namelijk vlakbij station Amsterdam Sloterdijk en op 2 minuten rijden van de A10.
Openingstijden
Maandag t/m zondag van 10.30 tot 23.30
Prijs
De prijs van een escape room is €75 tot €140. Er kunnen 6 kids in 1 escape room (De Tijdmachine uitgezonderd).

De prijs van het arrangement voor kinderfeestjes is €22,95. Dit is inclusief de escape room, onbeperkt limonade, snoepjes en voor elk kind een cadeautje.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 9 jaar oud
- Van 2 tot 33 personen
- Alleen binnen
Ligging
Amsterdam,