Debuutalbum van de Liedjestovenaar neemt kinderen mee op een muzikale ontdekkingsreis

Kinderliedjes van pop, latin tot swing van deze cd krijgt jong én oud goede zin!

 

Amsterdam, 20 januari 2014. Na maandenlang hard werken is het dan eindelijk zo ver, de release van het debuutalbum ‘Welkom Allemaal’ van de Liedjestovenaar. Een prachtige cd die kinderen van 3 – 8 jaar op speelse en vrolijke wijze kennis laat maken met verschillende muziekstijlen en instrumenten. Deze ontroerende en grappige cd neemt kinderen mee naar een magische wereld, waar verhalen onder begeleiding van diverse instrumenten en muziekstijlen op spannende wijze worden verteld.

 

Deze unieke productie is een samenwerking tussen singer-songwriter Naomi Inez en componist/arrangeur Rick Piepers. Diverse topmuzikanten namen deel aan de opnames.

 

De liedjestovenaar is een creatie van singer-songwriter Naomi Inez. Momenteel toert Naomi alias de Liedjestovenaar door het land om optredens te verzorgen in ziekenhuizen, op scholen en op crèches. Met het concept wil de bedenker kinderen op interactieve en speelse wijze kennis laten maken met de diversiteit van muziek.

Door de enorme bezuinigingen bij plaatselijke muziekclubjes, op scholen, fanfares e.d., komen veel kinderen weinig tot niet meer in aanraking met ‘levende’ muziek. In de kinderkamers wordt het niveau van K3 nauwelijks meer overstegen en de muziekstijlen waar de kinderen hedendaags mee in aanraking komen zijn vaak uitgehold. Dit terwijl juist de magie van muziek en muziek maken, de diversiteit van instrumenten en stijlen, de kinderen enorm stimuleert om zelf een instrument te gaan bespelen. Ik hoop met de liedjestovenaar kinderen op een laagdrempelige wijze te motiveren om hun eigen talenten te ontwikkelen en plezier te beleven aan zingen en het bespelen van een instrument. Daarnaast wil ik ook het luistergenot van de ouders verhogen door de variatie van ritmes en stijlen’, aldus Naomi Inez.

 

In het najaar volgt een theatertour door het land.

http://www.youtube.com/watch?v=QZWPSX-Y0zw