Bonami SpelComputer Museum - Games en Computers, een beleving voor alle generaties!

Beschrijving
Ouders leggen aan hun jeugd uit, en kunnen het voordoen, waar zij het mee moesten doen in hun Game tijd. De Pong, Atari, Commodore-64, Amiga, Sinclair en andere kanjers uit vervlogen tijden. Dat is mogelijk omdat wij een deel van de collectie speelbaar voor het publiek hebben opgesteld. De jeugd kan overigens aan de ouders laten zien waar hun sterke punten liggen in de Gamewereld.
Arcade kasten, een klein aantal Flipperkasten, alles bespeelbaar, behoren ook tot de collectie. Daarnaast is er een tijdslijn opgesteld waar de geschiedenis van de Spelcomputer is weergegeven. Ook HomeComputers zijn er te zien, zoals de Apple, Amstrad en vele anderen. Meer dan 250 speelbare opstellingen.

Schoolreisjes
Educatie is een belangrijk doel van Stichting Bonami SpelComputers. Het museum brengt vroeger én nu bij elkaar en is daarom ook zeer interessant voor de jongere bezoeker.

Kinderen (en leraren natuurlijk ook) kunnen beginnen met het spelen op de eerste pong spelcomputers. Naarmate ze door het museum lopen zullen ze alle moderne game consoles van vandaag de dag tegenkomen en kunnen bespelen.
Ligging
Westerlaan 51a 8011CA Zwolle
Openingstijden
Het Bonami SpelComputer Museum is het gehele jaar geopend op:
Dinsdag t/m zondag: 10:00 tot 17:00 uur
Maandag: gesloten, tenzij anders vermeld.
Voor de actuele openingsmomenten: zie onze website.
Prijs
Wij hanteren de volgende museum prijzen
Entree t/m 4 jaar: Gratis
Vanaf 5 t/m 105 jaar: €14 per persoon
Pinnen is mogelijk.