CityGoose, CityGoose Stadsspellen Dossier Flikken

Beschrijving

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van een stad terwijl je  mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en uitdagende zoektocht door de stad.

CityGoose Dossier Flikken is de leukste manier om een stad te verkennen samen met het gezin. 
Dossier Flikken is een stadsspel voor speurneuzen, complotdenkers en sensatiezoekers. Er is een moord gepleegd, maar de recherche tast in het duister. Gewapend met het dossier en een neus voor kwade zaken ga je samen op zoek naar de dader. Trek alibi’s na, controleer getuigenverklaringen en trek je conclusies… 

Dossier Flikken is super geschikt om samen met de kinderen te doen. Je speelt het spel wanneer je wilt, kan pauzeren onderweg en bepaalt je eigen tempo. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen goed meehelpen met speuren.

Ligging
Maastricht, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Valkenburg in Nederland. In België: Antwerpen en Hasselt
Openingstijden
Dit spel is online te bestellen en wordt dan thuis gestuurd of je koopt het spel bij het VVV kantoor. De spellen zijn 7 dagen in de week te spelen. Kijk voor meer informatie op citygoose.nl.
Prijs
Dossier Flikken: € 22,50 per spel. 1 spel is geschikt voor een groepje van 6 personen. Is je groep groter? Bestel dan meer spellen.