CityGoose, Flikken Maastricht: De Verdwenen Vlogger

Beschrijving
HELP! De bekende vlogger Cheesecake22 is verdwenen! Precies op de dag dat de VLOG awards uitreiking zou zijn.
Dit spannende politiespel is speciaal voor kinderen tussen de 8 en de 12 gemaakt. Zet je speurneus en denkpetje op, nodig je slimste vriendjes en vriendinnetjes uit en help de politie om de Verdwenen Vlogger terug te vinden. Je ontvangt een politiedossier en al speurend kom je er in de stad achter wat er gebeurd is. Waar is Cheesecake22? Wie heeft hem iets aangedaan en waarom? Kijk goed rond, luister naar de vlogs, bel een geheim telefoonnummer en inspecteer het stadspark. Lukt het jou om de politie te helpen om deze zaak op te lossen? Dit spannende stadsspel is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12. Volwassenen zijn welkom en mogen voor de versnaperingen voor de jonge rechercheurs zorgen.

Bestel het spel online en krijg het politiedossier met de zaak thuisgestuurd. Bij het spel krijg je een toegangscode tot een gratis app. Gebruik deze om actuele informatie over het spel te krijgen, hints onderweg en aan het einde je oplossing te controleren. Het hele spel speelt zich buiten af, dus volledig coronaproof. De prijs is per spel en geschikt voor 6 kinderen. Ideaal dus voor een kinderfeestje!
Het spel is te koop via onze webshop https://citygoose.nl/dossier-flikken-de-verdwenen-vlogger.html en bij de VVV.
Ligging
Dit spel speelt zich af in de binnenstad van Maastricht. Het spel begint en eindigt bij de Tapijnkazerne in het stadspark.
Openingstijden
Dit spel is altijd te spelen.
Prijs
€ 22,50 per spel voor 6 personen!
Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 2 tot 6 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen buiten
Ligging
MAASTRICHT,