Je gaafste mozaïek kinderfeest thuis

  • Cristallo
  • 2 - 300 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Mozaïeken tijdens je kinderfeestje thuis: het is weer eens iets anders. En hartstikke leuk voor zowel jongens als meisjes met een mooi, zelfgemaakt mozaïek als aandenken!

Alle kinderen kunnen een voorgesteld patroon volgen, zelf een patroon bedenken of hun fantasie geheel de vrije loop laten gaan. Daarbij zijn de complete mozaïekpakketten erg handig voor een creatief kinderfeestje knutselen. Er zijn enorm veel keuze-mogelijkheden: verschillende series mozaïekspiegels, fotolijstjes, dienbladen, wandbordjes, letters, hartjes, sterren, bloemen, LOVE-letters, waxinelichthouders, gekko's en meer. En in bijna alles heb je óók nog eens keuzes uit een aantal kleurencombinaties mozaïeksteentjes. Gewoon teveel om op te noemen! Tijdens het kinderfeestje mozaïeken jullie de mooiste creaties.

Alle materialen zijn kidsproof: de kinder-mozaïekpakketten bevatten alleen kindvriendelijke materialen, dus scherpe randen, hamertjes en mozaïektangen zijn niet aan de orde. Daarom worden deze mozaïekmaterialen veelal ook gebruikt door grootgebruikers als basisscholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en dergelijke.

Ligging uitje

Cristallo heeft diverse mozaïekwebshops met mozaïekmaterialen voor jong en oud, is gevestigd in Tilburg (Noord-Brabant) en verzendt iedere dag mozaïekmaterialen voor particulieren, bedrijven en organisaties door geheel West-Europa. Voor de leukste kinderfeestjes thuis en andere creatieve festiviteiten als familiedagen, buurtfeesten, knutselmiddagen etc. vind je bij Cristallo mozaïekmaterialen voor een geslaagde activiteit. Mozaik/ Mozaieken

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!