De Groot Recreatie, kinderfeestje garnalen vissen en wadlopen

Beschrijving

We gaan varen vanuit de haven van Den Oever, met het sleepnet achter de boot vissen, de vangst bekijken. Kinderen krijgen daar uitleg over en mogen de visjes zelf weer terug in het water gooien. De grootste garnalen worden aan boord verwerkt en gaan we ook pellen & proeven aan boord. Ze kunnen ook een zakje garnalen meekrijgen voor thuis, leuk om thuis te pellen voor een zelfgemaakte garnalencocktail;-) Dit programma is geschikt voor kleine kinderen, zeg vanaf 4 jaar, zwemvestjes zijn aan boord.

 

Het wadloopprogramma duurt ca. 3,5 uur totaal, het tijdstip van beginnen is afhankelijk van het tijdstip van laag water. Deze tijden weten we al wel een jaar vooruit. We starten bij ’t Schippershuus en gaan met een antieke stadsbus naar de haven van Den Oever. Hierbij gaan we ook varen, ook met koffie/thee/limonade en een koekje, maar nu gaan we ook langs de zeehondjes varen.
 

Na ca. een uur aan boord worden ze afgezet met een kleine boot het wad op en lopen in ca. 1,5 uur o.l.v. een gids naar de vaste wal. Dan nog een stukje door het weiland en komen ze lopend weer uit bij het beginpunt, waar iedereen zich kan afspoelen en omkleden. 
 

Tot slot is er nog de mogelijkheid tot Fish & Chips eten, een portie kibbeling en een puntzak patat.

Ligging
Oostkade 3 1779 GV Den Oever.
Schip is de WR 117 JOMAR
Openingstijden
Zomermaanden dinsdag t/m zondag
Voor - en naseizoen de woensdag + weekend
Laagseizoen alleen weekend
Prijs

Kosten zijn € 18,50 p.p.

Kinderen t/m 10 jaar  €13,50 p.p.

Fish & Chips € 7,50 p.p.

Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 2 tot 75 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen buiten
Ligging
kaart
Hippolytushoef,