De Kaarsentempel, kaarsen maken

Beschrijving
Het is erg leuk om zelf aan de slag te gaan en je eigen kaarsen te maken. Een gezellige en creatieve activiteit om samen met je vriendinnen en vrienden te doen.
Op de kinderfeestjes, bij De Kaarsentempel, gaan we 2 kaarsjes maken:
- het eerste kaarsje wordt op een bijzondere manier beplakt waarbij je zelf de figuren kan verzinnen die je op je kaars wilt hebben.

- Het tweede kaarsje is een Marmerkaarsje, waarbij de kleurlagen met een speciale dompeltechniek worden opgebouwd. Op het einde ga je de kleurlagen die onderliggen, te voorschijn "toveren". Na afloop mogen jullie de kaarsjes mooi inpakken en mee naar huis nemen. Iedereen krijgt wat te drinken en iets lekkers te snoepen.
Bij "De Kaarsentempel", 6 - 12 kinderen

Kinderfeest bij u thuis:
We gaan dan 3 kaarsjes maken: een mooi gietkaarsje, waarbij je zelf de lont in de mal mag rijgen, een rolkaars van bijenwas en een kaarsje die je op verschillende manieren kan beplakken en zelf mag verzinnen hoe je jouw kaars wil versieren. Van 9 tot 40 kinderen; een koelkast en een stopcontact zijn nodig om te kaarsen te maken.

Workshop voor kinderen en ouders:
U kunt bv. in de vakantie samen met uw kinderen kaarsen komen maken. Neem contact op voor de mogelijkheden. Min. deelnemers: 5 personen
Ligging
Net buiten het centrum, voldoende parkeergelegenheid
Openingstijden
Zie website.

Kinderfeestjes en workshops kunnen op alle dagen van de week, uitgezonderd zondag, geboekt worden. Het is eventueel ook mogelijk om vroeg in de avond (van 19.00 tot 21.00 uur) voor wat oudere kinderen de workshop te plannen. Graag een paar weken van tevoren reserveren.
Prijs
Voor actuele prijzen zie onze website