De Ontdekfabriek, avonturen beleven en uitvindingen bouwen!

Beschrijving

In en om onze oude fabriek in Eindhoven beleef je fantastische avonturen. Je geniet van een gave speelfilm en je kunt volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én (bij mooi weer) buiten! Reserveren voor dit leuke gezinsuitje is in verband met coronavirus verplicht.

Lekker buiten spelen deze zomer

Deze zomer kun je volop avonturen beleven ín én óm De Ontdekfabriek. Want naast de films en creatieve workshops in de oude fabrieksruimte valt er volop te spelen en te ontdekken op het buitenterrein midden in Eindhovens hippe Strijp-S gebied. Zo kun je schommelen, skelteren, maar ook grote wagens timmeren en daarmee zelf over een treinrails rijden. Of wat dacht je van een ballon battle, waterraketten afschieten of het water van ‘De Waterbende’ laten stromen? Het kan deze zomer allemaal in de speeltuin van De Ontdekfabriek! Ideaal voor een uitje met het hele gezin of het vieren van je kinderfeestje.

Bestel hier je tickets.


Ben je bijna jarig? 

Op onze openingsdagen kun je een geweldig kinderfeest vieren!

Op alle andere tijden kun je op reservering met je schoolklas, BSO of bedrijf een excursie of evenement op maat beleven in De Ontdekfabriek.

Corona-update voor scholen: reserveer nu je excursies voor na de zomervakantie. Gratis ijs!

De Ontdekfabriek heeft vanaf maart geen bezoeken van scholen meer mogen ontvangen. We zijn flexibel omgegaan met alle annuleringen. We boden geen verplichte 'vouchers' aan, maar deden scholen het vriendelijke verzoek om later alsnog te komen. Gelukkig heeft een aantal scholen hun bezoeken al verzet naar dit najaar. Maar toch is er nog (te) veel ruimte in onze agenda in september. 

Wij willen alle scholen daarom vragen om juist nú excursies voor het komend schooljaar al te reserveren. Als je later eventueel moet annuleren vanwege Corona is dat gratis. De leerlingen van alle klassen die in september 2020 bij ons op bezoek komen krijgen allemaal gratis ijs :)

Ligging
Je vindt De Ontdekfabriek op Strijp-S, de voormalige 'Verboden Stad' in Eindhoven, waar heel veel uitvindingen van Philips zijn bedacht en gebouwd! Er is een bushalte én een treinstation (NS station Strijp-S) vlak in de buurt en er is volop parkeergelegenheid. Het adres is: Torenallee 22, 5617 BD Eindhoven (volg de bordjes 'Apparatenfabriek')
Openingstijden
Zonder reservering: zondag 11-17 uur; woensdag en zaterdag 13-18 uur; Tijdens vakanties andere/extra openingsdagen.

Scholen en andere grote groepen altijd mogelijk op reservering.
Prijs
Tot en met 4 jaar gratis. 5 jaar en ouder: 8,50 p.p.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 4 jaar oud
- Van 2 tot 250 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Zowel binnen als buiten
Ligging
Eindhoven,