Escape Room Vlaardingen, een super gezinsuitje!

Beschrijving

Een Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Een uniek concept waarbij (groot)ouders en kinderen elkaar hard nodig hebben om alle puzzels en raadsels op te lossen.
Help om Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Jij en je vrienden hebben 60 minuten… GO GO GO!!!!

Al sinds jaren woont Prof. Dr. Fügel op het terrein van De Vreemde Vogel.  Hij is druk bezig om de met uitsterven bedreigde DiDaDoDo te redden. Er is slechts nog één vogel in leven en deze heeft zijn nest met laatste eieren verstopt in z’n Lab.

Om zeker te zijn van het voortbestaan van dit unieke soort, zullen jullie dus haar eieren moeten redden, deze thuis moeten laten uitkomen en groot brengen tot een nieuwe kolonie DiDaDoDo’s. Maar pas op! Er zijn kapers op de kust voor deze zeldzame en dus kostbare eieren!

Na afloop ontvangen alle gasten een gratis napraat-drankje in het gezellige Tuincafé van De Vreemde Vogel. Op het terrein zijn ook nog gratis roeibootjes, een kleine kinderboerderij, speeltuin, zandbak, schommels en speurtocht langs de bijzondere hotelkamers etc. 

Kenmerken:
Voor wie: gezinnen met kinderen in de basisschool-leeftijd (tot +/-12 jaar). Per 2 kinderen minimaal 1 volwassene. Dus helaas niet geschikt voor kinderfeestjes.
Minimum leeftijd: 6 jaar
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Ontsnappingspercentage: 95% (bij minimaal 2 volwassenen)
Adrenalinefactor: ***
Fysieke inspanning: *
Ideaal aantal personen: 4 of 5
Tijdsduur: max. 60 minuten en drankje achteraf

Ligging
De Vreemde Vogel is een groene locatie met Buitenhotel en restaurant waar een ongedwongen sfeer hangt. Lekker eten, drinken en genieten van de vogeltjes en elkaar hoort daarbij.

Lunch of borrel?
Het Tuincafé en de Escape Room zijn alle weekenden en vakanties geopend en ideaal voor een aansluitende lunch of borrel. Reserveer hiervoor wel een tafeltje!
Openingstijden
Reserveren kan alleen voor een zaterdag, zondag of in de schoolvakanties om 11.30, 13.00, 14.30 en 16.00 uur. 
Reserven? Stuur ene mailtje naar info@devreemdevogel.nl.
Prijs
Prijzen (per groep) met napraat-drankje € 60,-
Onze slaapgasten ontvangen € 7,50 korting