DippieDoe Attractiepark, een dag vol speel plezier!

Beschrijving
Bij Attractiepark DippieDoe beleef je een dag vol speel plezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn binnen en buiten ruim 25 spetterende attracties voor alle kinderen tot en met 13 jaar. 
 
Het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland
De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de ballenbak, de softplay hoek of de speelhaven. Tussendoor kom je tot rust bij één van de dinner points op het park. Maak onbeperkt gebruik van alle attracties! Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils.
Geen fijn weer? Geen probleem! In de binnenhaven met de leukste attracties is er geen kind wat zich zal vervelen.

Ben je jarig? Vier je kinderfeestje bij DippieDoe!
Het wordt pas echt een groot feest als je je feestje bij ons viert! Hier kun je de hele (mid)dag met vriendjes en vriendinnetjes spelen. 

Schoolreisjes
Zoek je de ideale bestemming voor een schoolreisje? Dan ben je bij Attractiepark DippieDoe op het juiste adres! Het park is overzichtelijk, weersonafhankelijk en kindvriendelijk! Het buitenspeelpark is omzoomd met een veilig hek. Tevens is het zwemgedeelte afgesloten. 

Een schoolreisje kun je makkelijk en snel online reserveren. Attractiepark DippieDoe neemt hierna contact met je op om de reservering te bevestigen. Let op! Schoolreisjes kunnen alleen op doordeweekse dagen worden geboekt.
Ligging
LET OP! Zet na afslag Best uw navigatie uit en volg de borden DippieDoe/Aquabest.

Voor slechts € 4,- kun je je auto voor de deur parkeren op het parkeerterrein bij Attractiepark DippieDoe. Breng je regelmatig een bezoek? Dan is er ook een parkeerkaart beschikbaar: 10x parkeren voor slechts €25,-
Openingstijden
Maandag t/m zondag
Binnen 10:00 - 18:00 uur 
Buiten 10:00 - 17:30 uur
Prijs
1 t/m 12 jaar €8,95
Ouders / begeleiders GRATIS
tot 1 jaar en rolstoelgangers GRATIS

WinterDippieDoe (binnen én buiten) 
vanaf 2 jaar €13,95
tot 2 jaar en rolstoelgangers GRATIS  

Schoolreisjes 2019 p.p.* 
Schoolreisje  €8,95
Schoolreisje met waterijsje+€1,00
Schoolreisje met Menu 1+€3,95
Schoolreisje met Menu 2+€4,95
Schoolreisje met Menu 3+€5,95