Escaperoom Barneveld, escaperoom voor kinderen

Beschrijving
We hebben 3 supergave Escape Rooms die leuk zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar en voor groepen tot en met 12 kinderen. Ideaal voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en school-, vereniging-, of BSO reisjes.
Paniek op Perron 3

Ons`oudste` thema waar we mee begonnen zijn maar beslist een heel leuk trein thema die zowel jongens als meisjes zal aanspreken! De grootste van de drie met verschillende kamers, ehh coupés....Met verrassende games en puzzels geheel in het thema "trein".


Het Raadsel van de Ridderkamer

Een erg leuk thema voor wie van 'tijdreizen' houdt en een beetje van de Barneveldse geschiedenis...Maar vooral leuk omdat het gaat over koene ridders en stoere prinsessen die allemaal bijzondere opdrachten en games moeten oplossen en met een verrassend slot...En verder verklappen we het niet;-) Deze escape room is al leuk vanaf al een leeftijd van 6 jaar. 


Super Speurders vs de Zwarte Hand
Een heerlijk spannende FBI thema waar we echte speurders voor nodig hebben om de leider van de bende van de Zwarte Hand te ontmaskeren. Maar als je van een stukje bootcamp houdt dan kan je je in deze Escape Room ook lekker uitleven!
Ligging
Anthonie Fokkerstraat 29B

3772 MP  Barneveld

Gelderland

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 09.00 tot 22.00 uur
Prijs
€ 14,95 per persoon incl. ranja en zakje chips