Got2Move Adventure BV, Klimcentrum Alkmaar

Beschrijving
Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren in het Klimcentrum Alkmaar!
Onder begeleiding van onze instructeurs ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes anderhalf uur lekker klimmen op de klimwand. Met tal van klimroutes tot maar liefst 16 meter hoogte wordt het een kinderfeestje om nooit meer te vergeten. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden… een echte uitdaging dus voor een stoer en avontuurlijk kinderfeestje.
Tevens kunnen we leuke spelletjes doen in de klimhal (klimmen met een blinddoek, twister). Ook leuk, wedstrijd wie het eerste boven is! Halverwege even lekker een pauze om te smullen in ons klimcafé van een zakje chips en limonade.

Boeken en korting krijgen?
Klanten die boeken via wegmetdekids ontvangen 5 euro korting als ze kortingscode 'partykids' invullen op ons inschrijfformulier op de site (zie website button onder de foto's)
Ligging

Vanaf de Martin Luther Kingweg (ringweg Alkmaar) afslag Bergen (Bergerweg), met de weg naar rechts en bij de eerste stoplichten rechtaf (Jan Lighthartstraat). Aan het eind van de weg links bevindt zich Klimcentrum Alkmaar. Gratis parkeren!!

Openingstijden
Kinderfeestjes kunnen op elk tijdstip plaatsvinden in onze hal, dus hoeft er geen rekening te worden gehouden met onze openingstijden, een woensdag- of vrijdagmiddag bijvoorbeeld is dus geen probleem.
Prijs
De kosten voor het kinderfeestje zijn € 97,50 (maximaal 10 kinderen). Dit is inclusief professionele begeleiding, het huren van de materialen (klimgordel en zekeringsmateriaal), chips en limonade. Voor volwassenen gratis.

Optioneel: na afloop lekker pizzapunten eten met een blikje fris naar keuze.

Voor € 6,00 pp kunt u het kinderfeestje uitbreiden met deze heerlijke traktatie. Graag bij reservering vermelden.

Alle mogelijkheden
- Vanaf 7 jaar oud
- Van 4 tot 15 personen
- Alleen binnen
Ligging
Alkmaar,