Het Concertgebouw, applaus voor jezelf!

Beschrijving

Bij de kinder- en familieconcerten in Het Concertgebouw mag iedereen meedoen met het feest op het podium; jong en oud. Er zijn concerten voor bezoekers van 4 tot en met 12 jaar, en hun vaders en moeders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes. Allemaal zijn ze spannend, betoverend en vooral leuk.

 

Calefax Rietkwintet neemt je mee naar Mars. Het Hexagon Ensemble en Joep Onderdelinden maken van Assepoester een stoere meid. Willem en Wolfgang gaat over de jonge Mozart die op concertreis naar Nederland ging. En natuurlijk zijn er in de traditie van Het Concertgebouw heel veel leuke meezingconcerten. Zing mee voor de Sint met Cor Bakker en Lotte van Dijck, met kerstliedjes samen met het Kobra Ensemble en met liedjes van Annie M.G. Schmidt.

 

Kom ook, zing mee en klap voor twee! 

Ligging
Amsterdam
Prijs

Kaarten voor de kinder- en familieconcerten zijn er vanaf € 14,00.

Via concertgebouw.nl/kinderconcert kunt u eenvoudig uw stoel kiezen en direct kaarten bestellen. Kaarten zijn ook telefonisch en aan de kassa te bestellen.

 

Kassa:

Het Concertgebouw, Concertgebouwplein 10, Amsterdam ( ma t/m vr van 13.00 tot 19.00 uur , za en zo van 10.00 tot 19.00 uur)

Concertgebouwlijn:

0900 – 6718345 ( € 1,- per gesprek, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur)