JumpSkillz, Indoor trampoline

Beschrijving
JumpSkillz is een van de grootste,gezelligste en meest complete indoor-trampolinepark van Nederland. Tevens is JumpSkillz het adres voor de leukste en originele (kinder)verjaardagen. JumpSkillz heeft verschillende fillialen in Hoofddorp Purmerend of Alkmaar.
Kinderfeestjes

JumpSkillz is de plek voor het vieren van een feestje/kinderfeestje. Voor onze originele kinderfeestjes hebben wij een aparte leuk ingerichte ruimte met uitzicht over het hele Jumpskillz indoor trampoline park. Bij JumpSkillz hebben wij voor de kinderfeestjes een aantal arrangementen samengesteld.

Kijk voor onze arrangementen op onze website, en kies de speciale pagina voor kinderfeestjes.

Fitjump

Fit worden, veel calorieën verbranden en afvallen? Fit Jump is de oplossing! Fit Jump is een mix van fitness, bootcamp en trampolinespringen en is zeer geschikt voor jong en oud (18+). Bij Fit Jump gebruik je al je spiergroepen en het verveelt nooit. Fit Jumpen is een unieke en te gekke ervaring die goed is voor je fysieke ontwikkeling. Fit Jumpen doe je vooral op de trampolines en hierdoor kun je tot het uiterste gaan zonder je gewrichten te belasten. Na de training kijk je gegarandeerd uit naar de volgende keer! Elke Donderdag van 19.00 tot 20.00 geef je snel op voor een gratis proefles.


Puppyjump

Indoor trampolinespringen voor de allerkleinsten (1 t/m 4 jaar). Lekker springen, ravotten en lol maken en tevens goed voor de grove motoriek. Op dit moment kunnen de allerkleinsten oo vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur bij ons terecht. Bij het pyppyjumpen mogen de ouders gratis meedoen. Voor puppy jump kun je alleen terecht in Hoofddorp elke vrijdagochtend (m.u.v. schoolvakanties)

Family Jump

De tijd vliegt voorbij, we hebben altijd haast en bijna geen tijd meer voor elkaar. Wat is er dan leuker dan op een zondag tijd met het gezin door te brengen?! Kom op zondagochtend Family Jumpen ”sporten met de hele family”en besteed wat ‘quality time’ met de kids. De kinderen zullen blij verrast zijn als jij zelf ook mee jumpt en willen je ongetwijfeld graag laten zien welke coole tricks zij in huis hebben

elke Zondag van 10 tot 12 uur

early bird

In elke schoolvakantie en op elke zaterdag ochtend bieden wij een vroege vogel actie aan.

voor 10 euro 2 uur lang jumpen!

Ben je nieuwsgierig? Kom binnenkort eens kijken bij JumpSkillz in Hoofddorp, Purmerend, of Alkmaar!

Ligging
Jumpskillz heeft meerdere fillialen in Hoofddorp Purmerend of Alkmaar. Kijk voor meer info op onze website www.jumpskillz.nl

Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kun je terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
v.a. €8,00
Alle mogelijkheden
- Vanaf 1 jaar oud
- Van 1 tot 100 personen
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Hoofddorp,