Kasteel en Park Rosendael, kinderfeestjes op het kasteel en in het park

Beschrijving

Vier de verjaardag van uw dochter of zoon in een heus kasteel waar echte graven en hertogen hebben gewoond. Of ontdek hoe spannend een park kan zijn: voordat je het weet spuiten honderden straaltjes water uit de grond en moet je rennen om niet nat te worden. Dat kan bij kasteel & park Rosendael, dat gelegen is nabij Arnhem.

U kunt kiezen uit twee programma’s:

Super Snuffel Speur Spel
Kom langs en ga samen met de gids mee op ontdekkingsreis! Natuurlijk maken we ook even een stop bij de wereldberoemde Bedriegertjes, die zorgen voor een ware waterverrassing! Een speelse en leerzame ontdekkingstocht door Park Rosendael, speciaal voor kinderen! Na afloop ontvang je van ons een heerlijk fris glaasje ranja, één kasteelpaspoort en ontvang je nog een klein cadeautje.


Hoe word ik een echte prins of prinses?
Maak een tocht door het kasteel met een hofdame of een lakei. Leer een sierlijke buiging maken, statig lopen en deftig drinken. De erwtentest maakt uit of je een echte prins of prinses bent. Na afloop krijgen jij en je vrienden/vriendinnen limonade, kasteelpaspoort en ontvang je nog een klein cadeautje. Kom je wel in je deftigste prinsen- en prinsessenkleren naar het kasteel?

Ligging

Rozendaal

Openingstijden

Beide kinderfeestjes zijn op aanvraag te reserveren:

Wanneer: april t/m oktober, dinsdag t/m zondag tussen 11.00 -17.00 uur
Programmaduur: ca. 1,5 uur
Geschikt voor: kinderen van 4 t/m 10 jaar
Groepsgrootte: maximaal 15 kinderen en 2 begeleiders

Prijs
Kosten: € 7,50 per persoon (met een minimum van € 75,00)