voorstellingen, verjaardagsfeestje, cursussen, zomerkamp

  • Kindertheater de Toverknol
  • 1 - 100 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Voorstelingen 
Bij Kindertheater de Toverknol spelen we voorstellingen voor kinderen van 1 t/m 4 jaar en van 5 t/m 9 jaar oud. De voorstellingen zijn elke woensdag, zaterdag en zondag om 10.30, 12.15 en 14.00 uur. Elke maand kan je een nieuwe voorstelling beleven. Neem je ouders of je hele school mee. Voordat we op avontuur gaan, kun je je verkleden. Het doek gaat op… we gaan beginnen!

Er is GRATIS koffie, thee, limonade en koekjes voor bezoekers. In het theater staan rekken vol met verkleedkleding zodat kinderen de voorstelling kunnen bijwonen als prinses, danseres, piraat, cowboy of superheld! 

Je verjaardagspartijtje bij ons vergeet je niet snel! 
Wat is een verjaardag zonder taart en cadeautjes? Dat doen we dus eerst. Daarna kan je verkleden met je vriendjes en vriendinnetjes. Samen kijken jullie naar een voorstelling. En omdat je jarig bent, zetten de acteurs je in het zonnetje: je krijgt een surprise, een cadeautje en we gaan allemaal heel hard voor je zingen! Daarna doen we een stopdisco en gaan we lekker dansen. Ter afsluiting krijgt iedereen een ballonfiguur mee naar huis! Het hele feestje duurt ongeveer 2,5 uur.
Verjaardagpakket: € 13,50 per persoon vanaf 1 jaar oud.

Privépartijtje
Je kunt ook een privé verjaardagspartijtje vieren:
> verjaardag met een voorstelling
> verjaardag met een toneelworkshop

Verder geven we peuterdans-, muziek-, toneel- en musciallessen voor kinderen van 2 t/m 9 jaar. In de dans- en toneellessen wordt  toegewerkt naar een presentatie voor ouders/begeleiders/vrienden etc. 

Tot snel in Utrecht of één van onze andere kindertheaters!

Ligging uitje

In Utrecht, Oude Gracht 63, 100 meter voorbij de Pathé Rembrandt bioscoop / en 5 minuten lopen het NS-Centraal Station)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!