Klimbos Overijssel - Paasloo, Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin!

Beschrijving
Dan ben je bij Klimbos Paasloo aan het juiste adres!
Klimmen en klauteren, uitdagende hindernissen en na de tijd bijkomen en bijpraten onder genot van drankje of hapje! 

Dit klimbos is in 2016 geopend en is in 2017 & 2018 uitgeroepen door de ANWB als één van de top 8 leukste uitjes van Overijssel.

Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 131 meter verder roetsjt.

Maak je bezoek aan Klimbos Paasloo compleet met een van de arrangementen. Perfect voor een familie-uitje, kinderfeestje of een feest met een vereniging of sportclub. Combineer het sportieve klimmen met andere outdoor activiteiten en / of lekker eten, zoals een lunch, gezellige barbecue of uitgebreid buffet. Alles kan in detail voor je worden geregeld. 


Ben jij een echte durfal en ga jij de uitdaging aan? Bekijk dan onze website en reserveer jouw kaarten! (zie button bezoek de website onder de foto's).

Ligging
Klimbos Paasloo ligt in de kop van Overijssel op steenworp afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden in het gelijknamige dorpje Paasloo.
Openingstijden
  Bij klimbos Paasloo is het in principe mogelijk op 365 dagen per jaar te klimmen. In vakantie periodes zijn wij dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Voor- en naseizoen zijn 5 dagen per week in het klimbos en 2 dagen op reservering geopend. In de winter zijn wij niet dagelijks in het klimbos te vinden maar zijn dan op reservering geopend.

Voor de meest recente openingstijden zie:

https://klimbos-overijssel.nl/openingstijden 
Prijs
130 cm t/m 12 jaar: € 14,95 p.p.
13 jaar en ouder: € 20,95 p.p.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 1 tot 250 personen
- Alleen buiten
Ligging
Paasloo,