Klimpark Biesbosch, heerlijk klimmen en klauteren!

Beschrijving

Op recreatieterrein De Kurenpolder in de Biesbosch heeft TeamBiesbosch samen met Kurenpolder Recreatie het grootste en meest spectaculaire klimpark van Nederland gerealiseerd! Aan de rand van het Kurenmeer staat het klimparcours op een eiland. De parcoursen zijn zo ingericht dat het geschikt is voor alle leeftijden. Bovendien is er een zipline parcours van meer dan 650 meter over het water!!  
                                                     

Het klimpark is uitermate geschikt voor een leuk kinderfeestje. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en iedereen op zijn of haar eigen niveau. De kinderen kiezen zelf de route passend bij hun niveau. Over veiligheid hoeft u niet in te zitten want ze kunnen nooit ergens ongezekerd staan met ons veiligheidssysteem, bovendien is er deskundig personeel om tips te geven. De zipline zit niet inbegrepen bij de kinderfeestjes, die is pas mogelijk vanaf 12 jaar.


De Kurenpolder en lekker eten

Als u heeft betaald voor het klimpark zit daar de entree van recreatieterrein de Kurenpolder al bij. U kunt dus gebruik maken van het dagstrand, speeltuinen, skatebaan, pannaveld en tegen een kleine meerprijs ook van het subtropische zwemparadijs. Maak uw kinderfeestje compleet met een heerlijke smulbox.

Ligging

Klimpark Biesbosch ligt aan de rand van het kurenmeer op recreatieterrein De Kurenpolder. De Kurenpolder is vanaf alle kanten makkelijk te bereiken.

  • Rijdende op de A27 Breda - Utrecht (of andersom) neemt u de afslag Hank-Dussen. Vervolgens volgt u de borden Kurenpolder.
  • Indien u met openbaar vervoer komt, kunt u vanaf Breda of Utrecht lijn 401 nemen. Deze stopt bij de A27 carpoolplaats, het is dan nog ongeveer 15 minuten lopen naar de Kurenpolder.
  • Voor meer specifieke reisinformatie voor openbaar vervoer verwijzen wij u naar de site www.9292ov.nl
Openingstijden

Voorjaar en najaar:

woensdag 13.00-18.00 uur

zaterdag en zondag 11.00-18.00 uur

Vakantieperiodes:

dagelijks van 11.00 - 18.00 uur

Voor meer informatie over openingstijden verwijzen we u door naar onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)

Prijs

Er zijn verschillende pakketten mogelijk voor uw kinderfeestje. Het feestje duurt 2 uur.                                                                                                 

Kinderfeestje (incl entree recreatieterrein)       14,50 euro p.p.  

Diploma, ranja en chips                                    2,00 euro p.p.

Smulbox                                                          4,75 euro p.p.

Subtropisch zwembad                                       3,50 euro p.p.