Mad Science Utrecht, Omdat een feest moet knallen

Beschrijving
Actueel

Wetenschap en techniek zijn een feestje en dat laten we zien, horen en voelen! Onze Mad Scientist zet de jarige in de schijnwerpers en verzorgt het "feest-experiment" van a tot z. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van alle experimenterende kinderen met verwonderde blikken en natuurlijk alle oeehhs & aaahhhhsss.

 

Onze feestjes zijn:
- Geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar
- Prijzen zijn t/m 15 kinderen inbegrepen
- Altijd inclusief leuke take-home voor alle gasten
- Super gaaf, maar zeker ook leerzaam!

Voor de allerkleinste wetenschappers  Zelfs voor kinderen van drie tot zes jaar heeft Mad Science activiteiten in huis. Ideaal voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven om kinderen al in een vroeg stadium kennis te laten maken met wetenschap en techniek. Maar natuurlijk ook voor de groepen 1 en 2 van basisschool!
Ligging
Onze feestjes worden bij jou thuis verzorgd, bij ons in ons Lab of op een van onze partnerlocaties. Bezoek onze info pagina voor een overzicht.
Prijs
vanaf € 145,00
Mad Science Zomerkamp!
Mad Science Zomerkamp!

In de zomervakantie kunnen kinderen op avontuur met Mad Science.Veel kinderen hebben zich al ingeschreven voor vier dagen plezier en experimenteren, maar er zijn nog plaatsen vrij bij al onze locaties in Utrecht en Flevoland.  

 

Geen dag is hetzelfde bij het MAD Kamp deze zomer. Leer over chemische stoffen en maak mega slijm. Onderzoek onzichtbare krachten zoals lucht, kinetische energie en magneten. Bestudeer de onderwaterwereld, echte mineralen en kleine kruipertjes en ontdek hoe een insect ziet. Ontdek alles over elektriciteit, kom onder stroom te staan en ga naar huis met je eigen lichtzwaard. En nog veel meer!

 

Het worden weer waanzinnige dagprogramma’s met veel experimenten, (buiten)spelen en gezelligheid. En weer anders dan de kampen van vorig jaar of onze lessen! Lekker veel doen staat voorop, want je leert het meest wanneer je plezier maakt en zelf ontdekkingen doet. Ga dus aan de slag als een echte wetenschapper tijdens een te gekke week vol activiteiten, ontspanning en experimenten!

 

Schrijf je snel in!  

  • Diverse weken tussen 6 juli en 28 augustus, op diverse gave locaties
  • Van 9:00 tot 16:00 uur
  • Vier dagen met een eigen thema
  • Professionele begeleiding
  • Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar
  • Inclusief drinken, tussendoortjes
  • Inclusief een eigen labjas & keycord en experimentjes voor thuis die je allemaal mag houden
  • Uiteraard zijn onze kampen Coronaproof
  • Kosten: 190,- (tot 14 juni betaal je slechts 160,-)

Bekijk het digitale magazine voor alle informatie en locaties  

20 juli - 27 augustus
Utrecht (Utrecht)