Museum Het Schip, vier je verjaardag bij ons!

Beschrijving
Actueel
Weet je dat je in Museum Het Schip of De Dageraad een superleuk feestje kunt vieren?
Samen met je vrienden en vriendinnen kun je kiezen wat je wil doen. De kunstenaars en architecten van de Amsterdamse School waren altijd bezig met het maken van mooie dingen. Van hen hebben we geleerd hoe je zelf je huis kunt inrichten, een boek kan drukken en binden, een tegel kan bakken, mozaïek kunt maken of kunt figuurzagen. 

Eerst krijg je een rondleiding van een echte gids door het gebouw, of doe je zelf een spannende speurtocht. Daarna neem je even pauze om bij te komen en na te praten. Na je pauze kun je kiezen welke van onze workshops je met je vrienden en vriendinnen wilt doen.

Vragen of speciale wensen doorgeven? Neem contact met ons op.
Ligging
Oostzaanstraat 45, 1013 WG Amsterdam
Openingstijden
Dinsdag t/m zondag, 11.00-17.00. Reserveringen buiten openingstijden zijn bespreekbaar, neem hiervoor contact met ons op.
Prijs
€15,00 per kind, met een minimum van 10 kinderen per groep
Museum Het Schip organiseert deze zomer gratis workshops voor kinderen
Museum Het Schip organiseert deze zomer gratis workshops voor kinderen
Van 4 juli t/m 16 augustus organiseert Museum Het Schip in samenwerking met de gemeente Amsterdam de gratis Midzomer Mokum Ambachtenworkshops. Van dinsdag tot en met zondag kunnen kinderen van 4 t/m 10 jaar om 11.00 uur en om 14.00 uur aan de slag met Amsterdamse School-ambachten zoals lino snijden, boekbinden, tekenen en mozaïeken. De Midzomer Mokum Ambachtenworkshops zijn helemaal gratis. De enige voorwaarde is dat kinderen zich vooraf laten aanmelden via de website.
4 juli - 16 augustus
Amsterdam (Noord-Holland)